Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 41χρονος που σκότωσε με σουγιά τον 38χρονο
Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 41χρονος που σκότωσε με σουγιά τον 38χρονο

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 41χρονος που σκότωσε με σουγιά τον 38χρονο

Προφυλακιστέος μέχρι τη δίκη του κρίθηκε ο 41χρονος Αλβανός δολο του 38χρονου ομοεθνή του, μετά από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Ο άνδρας θα μεταφερθεί στις Κορυδαλλού και σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, αποδίδοντας την στην “κακιά στιγμή”.

Χθες ενώπιον του ανακριτή ήταν συντετριμμένος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως ήταν τόσο αυτός, όσο και το μεθυσμένοι, χωρίς όμως να έχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους, λέγοντας πως ήταν η “κακιά στιγμή”.

Ακόμα εξέφρασε την λύπη του για το γεγονός ότι θα τους στερηθούν οι οικογένειες τους και ισχυρίστηκε ότι “θόλωσε” όταν ο 38χρονος του είπε ότι θα του πάρει τη γυναίκα και τα παιδιά και θα φύγουν, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του απέναντι τους, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει στο με τον σουγιά.

Στη συνέχεια αποφασίστηκε να προφυλακιστεί μέχρι να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, στο μέλλον.

Υπενθυμίζεται πως προχθές ο εισαγγελέας υπηρεσίας του είχε ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο.

Ο 41χρονος έριξε τρεις γροθιές στο του 38χρονου, ο οποίος άρχισε να αιμορραγεί, καθώς ο δράστης έκρυβε μέσα στη γροθιά του έναν σουγιά που δεν είχε αντιληφθεί κανένας που βρίσκονταν κοντά στο τραπέζι (φίλος, και η ξαδέλφη) την ύπαρξη του.

Στη συνέχεια σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι περιπλανώμενος στους δρόμους της Νέας Αγχιάλου, ενώ έγκυρες πηγές σημειώνουν πως ο φερόμενος ως δράστης πέταξε το όπλο του φόνου στη καρότσα ενός διερχόμενου φορτηγού και γι' αυτό το λόγο δεν βρέθηκε ακόμα.

Ο 38χρονος, τραυματισμένος ακόμη, μεταφέρθηκε από έναν γείτονα, την ξαδέρφη του και τα τρία ανιψάκια του με αγροτικό αυτοκίνητο στον Βόλο, όπου στο ύψος του Θεσσαλίας στην παραλία, ήταν σταθμευμένο ασθενοφόρο. Το αγροτικό σταμάτησε και το παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 41χρονος είχε ξεκινήσει από το πρωί να πίνει τσίπουρο και γύρω στο μεσημέρι τον επισκέφθηκε στο σπίτι ο 38χρονος που διέμενε μόνιμα στην Αλβανία και έκανε διακοπές από τον Ιούνιο στη Νέα Αγχίαλο.

Σημειώνεται πως ο δράστης έμενε μόνιμα στη Νέα Αγχίαλο μαζί με τα παιδιά και τη γυναίκα του έχοντας νόμιμη άδεια παραμονής στη χ, η οποία έληγε το 2020.

Κάθισαν στο τραπέζι και άρχισαν να τρώνε και να πίνουν σε ημιυπόγειο χώρο του σπιτιού, φτάνοντας νωρίς το απόγευμα να λογομαχήσουν και να γίνει ο , μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών του δράστη.

Αξίζει να τονιστεί ότι με τον παλαιό Ποινικό Κώδικα ο 41χρονος βρίσκονται πιθανότατα αντιμέτωπος με την επιβολή ποινής ισόβιας κάθειρξης, αλλά με τον νέο ενδεχομένως να πέσει στα μαλακά αφού η προβλεπόμενη ποινή ξεκινάει από τα δέκα χρόνια και φτάνει μέχρι τα ισόβια (άρθρο 299 του Π.Κ.).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση