Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Στις φυλακές Κορυδαλλού και Αυλώνα οι δύο δράστες των διαρρήξεων στο Βόλο
Στις φυλακές Κορυδαλλού και Αυλώνα οι δύο δράστες των διαρρήξεων στο Βόλο

Στις φυλακές Κορυδαλλού και Αυλώνα οι δύο δράστες των διαρρήξεων στο Βόλο

Την άγουσα για τις Κορυδαλλού και Αυλώνα πήραν χθες ο και ο 19χρονος αντίστοιχα, που συνελήφθησαν για τις έξι και που διέπραξαν την περασμένη Παρασκευή σε στο του Βόλου, μετά από την απολογία τους στον ανακριτή.

Οι δύο άνδρες που κατηγορούνταν για κατ’ εξακολούθηση οδηγήθηκαν χθες στον ανακριτή, αρνούμενοι πως είναι οι δράστες των παραπάνω ενεργειών, υποστηρίζοντας πως είναι αθώοι, αλλά δεν έπεισαν με αποτέλεσμα να κριθούν προφυλακιστέοι μέχρι να γίνει η δίκη τους.

Και οι δύο φέρονται να έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια , ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόσφατα είχε συλληφθεί εκ νέου, προκαλώντας μάλιστα στα κρατητήρια όπου κρατούνταν.

Οι φερόμενοι ως δράστες διέρρηξαν έξι τα ξημερώματα της Παρασκευής και συγκεκριμένα γραφιστικής ιδιοκτησίας 33χρονου απ’ όπου έκλεψαν δύο υπολογιστές, δύο σκληρούς δίσκους και ένα ποδήλατο, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν με ιδιοκτησίας 65χρονου, απ’ όπου έκλεψαν έναν υπολογιστή, ένα κουτί με καλλυντικά αξίας 700 € και ποσό100 € από την ταμειακή.

Στη συνέχεια διέρρηξαν ειδών ένδυσης – υπόδησης, ιδιοκτησίας 37χρονης απ’ όπου έκλεψαν έναν υπολογιστή, 60 παντελόνια αξίας 1.500 €, ένα πώλησης αθλητικών ειδών ιδιοκτησίας 41χρονης απ’ όπου έκλεψαν 20 € από την ταμειακή, κατάστημα ειδών συσκευασίας ιδιοκτησίας 55χρονης, απ’ όπου έκλεψαν 20 € από την ταμειακή μηχανή και τέλος διέρρηξαν αρτοποιείο ιδιοκτησίας 49χρονου, απ’ όπου έκλεψαν 4 € σε κέρματα από την ταμειακή.

Οι δύο εμφανίζονταν να έχουν συγκεκριμένη μεθοδολογία και συγκεκριμένα έσπαγαν τις κλειδαριές κι όπου αυτό δεν ήταν εφικτό, έσπαγαν τις γυάλινες κεντρικές εισόδους.

Σε έρευνα που έγινε στα τους βρέθηκαν στο σπίτι του 40χρονου μικροποσότητα χασίς βάρους 1,76 γρ. και 27 παντελόνια, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Γήϊνο Πεπρωμένο μας… - https://t.co/Mow1zP4Gs5 -

  • Κ.Παπανάτσιου : «Οι πολιτικές της Κυβέρνησης οξύνουν τις αντιθέσεις και αυξάνουν τις ανισότητες, σε αυτό το σχέδιο… - https://t.co/5824Hmosoi -

  • Στήριξη ύψους 385 εκατ. ευρώ προς ιδιοκτήτες ακινήτων μέχρι τώρα για τα μειωμένα μισθώματα - https://t.co/yk795l4ehy -

"Αλιεύοντας" την είδηση