Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στις Δικαστικές Φυλακές Λάρισας ο 41χρονος αδελφοκτόνος
Στις Δικαστικές Φυλακές  Λάρισας ο 41χρονος αδελφοκτόνος

Στις Δικαστικές Φυλακές Λάρισας ο 41χρονος αδελφοκτόνος

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση
Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα,  ο 41χρονος  και οδηγήθηκε στις Δικαστικές Φυλακές  ς.
Ο 41χρονος βαρύνεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αφού είχε σκοτώσει τον αδελφό του με τηγάνι την Κυριακή τα ξημερώματα μέσα στο τους στο Φυτόκο ς.
Στην του στην ανακρίτρια, ο  επανέλαβε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 37χρονο αδελφό του, αλλά εκείνος του επιτέθηκε πάνω σε καυγά που είχαν, αφού επέστρεψαν στο από βραδινή έξοδο και ήταν υπό την επήρεια και αναγκάστηκε να τον χτυπήσει στο κεφάλι με ένα τηγάνι που άρπαξε από την κουζίνα.
Η ανακρίτρια αντέτεινε  ότι θα μπορούσε να είχε αποφύγει να σκοτώσει τον αδελφό του, από τη στιγμή που ισχυρίζεται ότι τον χτύπησε με το τηγάνι, αμυνόμενος.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση τα χτυπήματα στο κεφάλι δεν ήταν άμεσα θανατηφόρα και το θύμα θα μπορούσε να ζήσει αν είχε κληθεί ασθενοφόρο  και δεν εγκαταλείπονταν έξω από το σπίτι από τον αδελφό του.
Το πιο βαρύ χτύπημα, το θύμα, το είχε δεχτεί στο δεξί μάτι και εκτιμάται ότι αυτό προκάλεσε τον θάνατο, που προσδιορίζεται ότι επήλθε μια ώρα αφότου ο αδελφοκ έσυρε τον τραυματισμένο αδελφό του εκτός του σπιτιού ,  γύρω τις 4:30 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.
Σημειώνεται τέλος ότι χθες έγινε η του 37χρονου.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση