Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στις 8.30 το βράδυ θα αποπλεύσει για τα νησιά των Β. Σποράδων το Flyingcat 6
Στις 8.30 το βράδυ θα αποπλεύσει για τα νησιά των Β. Σποράδων το Flyingcat 6

Στις 8.30 το βράδυ θα αποπλεύσει για τα νησιά των Β. Σποράδων το Flyingcat 6

Στις 8.30 το βράδυ θ ποπλεύσει για τα νησιά των Βορείων Σποράδων το καθώς απεργοί της και εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ, μπλόκαραν τον απόπλου, σήμερα στις 2.30 μ.μ., παρά τις διαμαρτυρίες επιβατών που ήθελαν να ταξιδέψουν.

Οι επιβάτες συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο λιμάνι του , με τα εισιτήρια στο χέρι, αλλά  οι εκπρόσωποι της , που βρίσκονται από χθες στο Βόλο, ενισχυμένοι με μέλη του ΠΑΜΕ και Σωματείων  δεν επέτρεψαν τον απόπλου, δεδομένου ότι η 48ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα.

Μετά από συνεννόηση των μελών της ΠΝΟ με την Αθήνα και με τους λιμενικούς, αποφασίστηκε, σε ένδειξη καλής θέλησης και για να μην ταλαιπωρούνται οι επιβάτες, να επιτραπεί ο απόπλους του στις 8 το βράδυ, τέσσερις ώρες νωρίτερα από τη λήξη της απεργίας.

Ο Ιωάννης Μαγκανάς, β' γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, δήλωσε ότι η απεργία λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα και επειδή ο κόσμος είναι αρκετός και ταλαιπωρείται στον ήλιο, αποφασίστηκε να γίνει μια παραχώρηση και να ξεκινήσει η φόρτωση στο σκάφος τέσσερις ώρες νωρίτερα, ώστε να αποπλεύσει στις 8.30 μ.μ.

Οι κινητοποιούνται για το ν. 4387 για το ασφαλιστικό και το φορολογικό που ψηφίστηκε στις 12 Μαΐου .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση