Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στις 15 Φεβρουαρίου ζήτησε να δικαστεί η 39χρονη για τα 13.000€
Στις 15 Φεβρουαρίου ζήτησε να δικαστεί η 39χρονη για τα 13.000€

Στις 15 Φεβρουαρίου ζήτησε να δικαστεί η 39χρονη για τα 13.000€

Αναβολή προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπιση της μέχρι τις 15 του μήνα, ζήτησε και πήρε χθες από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, η 49χρονη που κατηγορείται για και άσκοπη κινητοποίηση της Αρχής.

Παράλληλα ζήτησε να υπάρξει συν των παραπάνω κατηγοριών, με αυτή της ς, με τον εισαγγελέα της έδρας να προτείνει την απόρριψη του αιτήματος της, καθώς η κατηγορούμενη έχει ομολογήσει ότι δεν είπε την αλήθεια στις Αρχές και πρέπει να δικαστεί κανονικά.

Οι τρεις απέρριψαν τελικώς στην εισαγγελική πρόταση, και δέχθηκαν το αίτημα της 49χρονης για την συν της υπόθεσης, την ερχόμενη Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η , που είναι υπάλληλος ιδιωτικής κλινικής στο Βόλο, ενημέρωσε την περασμένη Τετάρτη την Αστυνομία, ότι άγνωστος άνδρας που κινούνταν με , της άρπαξε την που κρατούσε και μέσα είχε ποσό 13.000 €, που προέρχονταν από την κλινική και προορίζονταν για την κάλυψη οικονομικών υποχρεώσεων.

Μετά από την προανάκριση και περαιτέρω της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, η 49χρονη δεν κατάφερε να δώσει επαρκείς εξηγήσεις στους αστυνομικούς πέφτοντας σε αντιφάσεις, και τελικά ομολόγησε ότι τα τα χρησιμοποίησε η ίδια για να καλύψει οικονομικές της ανάγκες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση