Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Στις 15 Φεβρουαρίου ζήτησε να δικαστεί η 39χρονη για τα 13.000€
Στις 15 Φεβρουαρίου ζήτησε να δικαστεί η 39χρονη για τα 13.000€

Στις 15 Φεβρουαρίου ζήτησε να δικαστεί η 39χρονη για τα 13.000€

Αναβολή προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπιση της μέχρι τις 15 του μήνα, ζήτησε και πήρε χθες από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, η 49χρονη που κατηγορείται για ψευδορκία και άσκοπη κινητοποίηση της Αρχής.

Παράλληλα ζήτησε να υπάρξει συνεκδίκαση των παραπάνω κατηγοριών, με αυτή της υπεξαίρεσης, με τον εισαγγελέα της έδρας να προτείνει την απόρριψη του αιτήματος της, καθώς η κατηγορούμενη έχει ομολογήσει ότι δεν είπε την αλήθεια στις Αρχές και πρέπει να δικαστεί κανονικά.

Οι τρεις δικαστές απέρριψαν τελικώς στην εισαγγελική πρόταση, και δέχθηκαν το αίτημα της 49χρονης για την συνεκδίκαση της υπόθεσης, την ερχόμενη Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα, που είναι υπάλληλος ιδιωτικής κλινικής στο Βόλο, ενημέρωσε την περασμένη Τετάρτη την Αστυνομία, ότι άγνωστος άνδρας που κινούνταν με δίκυκλο, της άρπαξε την τσάντα που κρατούσε και μέσα είχε ποσό 13.000 €, που προέρχονταν από την κλινική και προορίζονταν για την κάλυψη οικονομικών υποχρεώσεων.

Μετά από την προανάκριση και περαιτέρω έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, η 49χρονη δεν κατάφερε να δώσει επαρκείς εξηγήσεις στους αστυνομικούς πέφτοντας σε αντιφάσεις, και τελικά ομολόγησε ότι τα χρήματα τα χρησιμοποίησε η ίδια για να καλύψει οικονομικές της ανάγκες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορύφωση πριν την αποσυμπίεση – «Αυστηρά ελεγχόμενο» ένα ενδεχόμενο άνοιγμα - https://t.co/O7tSDy8xeS -

  • Στα εγκαίνια του ΚΕΠ στο Τρίκερι ο Αθανάσιος Λιούπης - https://t.co/tG3KTl91Mj -

  • Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2021: η πανδημία COVID-19 αποτελεί μείζονα πρόκληση για την ισότητα των φύλων  … - https://t.co/vV8Is2lWbd -

"Αλιεύοντας" την είδηση