Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Στηρίζουν τους αγώνες των αγροτών oι ελεύθεροι επαγγελματίες της Μαγνησίας
Στηρίζουν τους αγώνες των αγροτών oι ελεύθεροι επαγγελματίες της Μαγνησίας

Στηρίζουν τους αγώνες των αγροτών oι ελεύθεροι επαγγελματίες της Μαγνησίας

Αλληλέγγυοι στους γώνες των αγροτών που έχουν βγει στο δρόμο διαμαρτυρόμενοι για τις τεράστιες που θα επιφέρει το υπό ψήφιση ασφαλιστικό νομοσχέδιο, δήλωσαν οι κλάδοι των ελευθέρων επαγγελματιών της Μαγνησίας. Εκπρόσωποι εννέα κλάδων βρέθηκαν στο μπλόκο των Μικροθηβών, όπου βρίσκονται παραταγμένα τρακτέρ από τον , το και τα Φάρσαλα.

Η αντιπροσωπεία των ελευθέρων επαγγελματιών αποτελούταν από τον Λάζαρο Γαϊτάνη εκ μέρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, τον Αριστοτέλη Μπασδάνη από το Επιμελητήριο Μαγνησίας, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας Γρηγόρη Μαντά, τον γραμματέα Κωνσταντίνο Ζιαμπά και τον ταμία Δημήτρη Παπαγιώτη, τον Κωνσταντίνο Λάμπρο από το Γεωπονικό Σύλλογο Μαγνησίας, τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας Κωνσταντίνο Ματσιόλη, την πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα, τον πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας Γιάννη Κόνσουλα, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου – Ν. Ιωνίας Κώστα Τσέλιο και τον Γιώργο Χρηστάκη, οικονομικό Επόπτη του Οικονομικού Επιμελητηρίου, παράρτημα Θεσσαλίας.

Οι εκπρόσωποι των ελευθέρων επαγγελματιών συναντήθηκαν με τους που βρίσκονται στο μπλόκο των Μικροθηβών εκφράζοντάς τους την και την στήριξή τους στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει. Παράλληλα, τόνισαν ότι όλοι μαζί οι κλάδοι που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα θα πρέπει να κινηθούν ενωμένοι και να μην παρασυρθούν από τυχόν προσπάθειες αποπροσανατολισμού και διάσπασης που θα επιχειρήσει η , αντίθετα θα πρέπει να συγκροτηθεί ένα αρραγές και αδιάσπαστο μέτωπο σε έναν κοινό αγώνα, μέχρις ότου να επιτευχθεί ο σκοπός, που δεν είναι άλλος από την απόσυρση των αντιεπιχειρηματικών μέτρων του προσχεδίου του νέου ασφαλιστικού.

Οι αγώνες είναι κοινοί και δεν έχουν πολιτικά «χρώματα», τόνισαν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, ενώ από την πλευρά τους οι ευχαρίστησαν για αυτή την πρωτοβουλία και διαβεβαίωσαν ότι δεν θα χωρίσει κανείς τους ανθρώπους που διεκδικούν το αυτονόητο, το δικαίωμα, δηλαδή, στην και την αξιοπρεπή διαβίωση.

Παράλληλα, η Συντονιστική Επιτροπή, κάλεσε τους αγρότες να παραβρεθούν στην σημερινή (Δευτέρα) εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας στο Βόλο με θέμα τις που επιφέρει το προσχέδιο του Ασφαλιστικού.

"Αλιεύοντας" την είδηση