Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στήριξη Συλλόγων και Ιδρυμάτων του Βόλου
Στήριξη Συλλόγων και Ιδρυμάτων του Βόλου

Στήριξη Συλλόγων και Ιδρυμάτων του Βόλου

Με κουμπαρά στις Χριστουγενννιάτικες εκδηλώσεις

Κουμπαρά για την ενίσχυση πέντε Ιδρυμάτων και Συλλόγων του Βόλου, θα έχει ο δήμος Βόλου στις 120 και πλέον εκδηλώσεις που προγραμματίζει ενόψει των Χριστουγέννων. Τα σωματεία που θα μοιραστούν τα χρήματα είναι η , η ΠΙΣΤΗ, η Κουζίνα Αλληλεγγύης και το Ορφανοτροφείο Βόλου.

Ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος σε σημερινή συνέντευξη Τύπου κάλεσε τους Βολιώτες να προσέλθουν και να αγκαλιάσουν τις εκδηλώσεις ενώ ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΕ Γ. Βλιώρας ανέφερε ότι το θέμα της κοινωνικής αλληλεγγύης είναι βασικό σε μια πολιτισμένη κοινωνία.

Ο κ. Βλιώρας είπε ότι όλες οι δράσεις που οργανώνονται είναι δωρεάν για τους πολίτες. Εισιτήριο υπάρχει μόνο στις θεατρικές παραστάσεις του ΔΗΕ στο πλαίσιο σύμβασης με το υπουργείο Πολιτισμού και τα χρήματα αυτά δεν θα δοθούν στα φιλανθρωπικά σωματεία. “Στις υπόλοιπες δράσεις θα υπάρχει κουμπαράς στην είσοδο του χώρου υπό επιστασία, τα χρήματα θα καταμετρώνται κάθε βράδυ και αφού τελειώσουν όλες οι εκδηλώσεις θα μοιραστούν στα πέντε σωματεία”, εξήγησε ο κ. Βλιώρας. Εκτίμησε δε ότι το που θα συγκεντρωθεί θα είναι σημαντικό.

Την ικανοποίησή της για την αναγνώριση του έργου της “Κουζίνας Αλληλεγγύης” εξέφρασε η Αγγελική Ιωαννίτη ενώ η Πέπυ πρόεδρος της στη Μαγνησία τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη στήριξης του έργου της όλο το χρόνο ώστε τα προγράμμά της να λειτουργούν απρόσκοπτα.

Επιπλέον ανέφερε ότι το μπαζάρ της ΕΛΕΠΑΠ διοργανώνεται στις 4 Δεκεμβρίου στο χώρο της Εξωραϊστικής, από τις 10:30 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ.

Για το σημαντικό έργο στήριξης στα με καρκίνο, μίλησε η Ελένη Ζαχαριάδου εκ μέρους του Συλλόγου “Η Πίστη”, επισημαίνοντας πόσο βασικός είναι ο ρόλος της συνεργασίας μεταξύ των φορέων.

Συγκινημένη η Τόνια Γιαννουσά, μέλος του Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου Βόλου, τόνισε ότι τα χρειάζονται τη στήριξη όλων και ευχήθηκε καλές σε όλους.

Τέλος η Τζένη Φώτου-Καμμένου εκ μέρους της “Φλόγας” αφού ευχαρίστησε το δήμο Βόλου για την πρωτοβουλία, ανέφερε ότι το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου στο κτίριο του πρώην ΠΙΚΠΑ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση