Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στήριξη Συλλόγων και Ιδρυμάτων του Βόλου
Στήριξη Συλλόγων και Ιδρυμάτων του Βόλου

Στήριξη Συλλόγων και Ιδρυμάτων του Βόλου

Με κουμπαρά στις Χριστουγενννιάτικες εκδηλώσεις

Κουμπαρά για την ενίσχυση πέντε Ιδρυμάτων και Συλλόγων του Βόλου, θα έχει ο δήμος στις 120 και πλέον εκδηλώσεις που προγραμματίζει ενόψει των Χριστουγέννων. Τα σωματεία που θα μοιραστούν τα χρήματα είναι η ΕΛΕΠΑΠ, η ΠΙΣΤΗ, η Κουζίνα Αλληλεγγύης και το Ορφανοτροφείο Βόλου.

Ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου σε σημερινή Τύπου κάλεσε τους Βολιώτες να προσέλθουν και να αγκαλιάσουν τις εκδηλώσεις ενώ ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γ. Βλιώρας ανέφερε ότι το θέμα της κοινωνικής αλληλεγγύης είναι βασικό σε μια πολιτισμένη κοινωνία.

Ο κ. Βλιώρας είπε ότι όλες οι δράσεις που οργανώνονται είναι δωρεάν για τους πολίτες. Εισιτήριο υπάρχει μόνο στις θεατρικές παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ στο πλαίσιο σύμβασης με το υπουργείο Πολιτισμού και τα χρήματα αυτά δεν θα δοθούν στα φιλανθρωπικά σωματεία. “Στις υπόλοιπες δράσεις θα υπάρχει κουμπαράς στην είσοδο του χώρου υπό επιστασία, τα χρήματα θα καταμετρώνται κάθε βράδυ και αφού τελειώσουν όλες οι εκδηλώσεις θα μοιραστούν στα πέντε σωματεία”, εξήγησε ο κ. Βλιώρας. Εκτίμησε δε ότι το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα είναι σημαντικό.

Την ικανοποίησή της για την αναγνώριση του έργου της “Κουζίνας Αλληλεγγύης” εξέφρασε η Αγγελική Ιωαννίτη ενώ η Πέπυ Παπανδρέου πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ στη Μαγνησία τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη στήριξης του έργου της όλο το χρόνο ώστε τα προγράμμά της να λειτουργούν απρόσκοπτα.

Επιπλέον ανέφερε ότι το της ΕΛΕΠΑΠ διοργανώνεται στις 4 Δεκεμβρίου στο χώρο της Εξωραϊστικής, από τις 10:30 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ.

Για το σημαντικό στήριξης στα παιδιά με καρκίνο, μίλησε η Ελένη Ζαχαριάδου εκ μέρους του Συλλόγου “Η Πίστη”, επισημαίνοντας πόσο βασικός είναι ο ρόλος της συνεργασίας μεταξύ των φορέων.

Συγκινημένη η Τόνια Γιαννουσά, μέλος του Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου Βόλου, τόνισε ότι τα παιδιά χρειάζονται τη στήριξη όλων και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους.

Τέλος η Τζένη Φώτου-Καμμένου εκ μέρους της “Φλόγας” αφού ευχαρίστησε το δήμο Βόλου για την πρωτοβουλία, ανέφερε ότι το θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου στο κτίριο του πρώην ΠΙΚΠΑ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση