Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στην κοπή πίττας της ΝΟΔΕ Μαγνησίας η Ντόρα Μπακογιάννη
Στην κοπή πίττας της ΝΟΔΕ Μαγνησίας η Ντόρα Μπακογιάννη

Στην κοπή πίττας της ΝΟΔΕ Μαγνησίας η Ντόρα Μπακογιάννη

Στην κοπή πίττας της θα παρίσταται η Ντόρα Μπακογιάννηστις 26 Ιανουαρίου , όπως έγινε γνωστό στην διάρκεια της 1ης Διευρυμένης Συνεδρίασης ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας για το 2018 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου .

Όπως έγινε γνωστό, η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν για το 2018, διοργανώνει εκδήλωση για την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στις 26 Ιανουαρίου 2018 ημέρα Παρασκευή, με επίσημη προσκεκλημένη την τομεάρχη Οικονομίας & Ανάπτυξης και βουλευτή Α’ Αθηνών, Θεοδώρα (Ντόρα) Μπακογιάννη. Προσκλήσεις θα διατίθενται από τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης ασκήθηκε δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση, από όπως αναφέρεται, «στον απόηχο δημοσκοπήσεων αλλά κυρίως μιας απίστευτης τριετίας ανατροπών και “κυβιστήσεων” (colotoumpa στο ελληνικότερον) που δεν έχει αφήσει τίποτε όρθιο από όσα θεωρούσαμε δεδομένα, τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στην σημειολογία, η Κυβέρνηση στήνει το επικοινωνιακό της αφήγημα. Αυτό που θα την οδηγήσει στις επόμενες εκλογές, νωρίς ή αργότερα. Παραμερίζοντας όλα όσα έκανε (και δεν έκανε) ο κ. Τσίπρας μας λέει περήφανα πως εκείνος πέτυχε εκεί που οι άλλοι απέτυχαν. Μόνο που το 2018, δεν είναι 2014».
Όπως συνεχίζεται, «τα συνθήματα και η ρητορική από “έτη φωτός” μακριά, εκείνα που έδωσαν τη νίκη τότε, δεν μπορούν να είναι και το όχημα σήμερα. Γιατί έχουμε δει τι μεσολάβησε. Και γιατί πλέον ο ίδιος είναι εξουσία εδώ και τρία χρόνια. Όσο και να επιμένει στη ρητορική αντιπολίτευσης “τι έκαναν οι άλλοι”, τώρα είναι η ώρα να πει τι έκανε αυτός. Και είχε πολύ χρόνο. Για να δούμε πως δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ από όσα είχε πει και τον έφεραν στην εξουσία, αλλά και τόσα άλλα, εντελώς αντίθετα. Πώς στοχοποίησε τη μεσαία τάξη, εξαπάτησε τους συνταξιούχους και δεν κατάφερε να μειώσει ή να αντιστρέψει το κύμα φυγής των νέων. Έμεινε σε μια εργαλειοποίηση του κρατικού μηχανισμού και με την επικοινωνιακή του διαχείριση, συνέχισε να επενδύει στη ρητορική μίσους και διχασμού, ως δήθεν εκφραστής των “αναξιοπαθούντων” τους οποίους ουσιαστικά κατέστησε ομήρους της πολιτικής του, αφού δίχως ρωμαλέα ανάπτυξη, που θα τους χειραφετούσε, το μόνο που έχουν να προσβλέπουν είναι οι στιγμιαίες εμπνεύσεις του κράτους παλαιού τύπου.
Β. Στις 16 – 17 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 11ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Ένα Συνέδριο «Αρχών & Θέσεων».

Ένα Συνέδριο στο οποίο ο Πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το προγραμματικό πλαίσιο της Νέας Δημοκρατίας, με βάση το οποίο είναι έτοιμη να κυβερνήσει την Ελλάδα, με στόχο την εθνική επανεκκίνηση και την οριστική έξοδο της χώρας μας από την κρίση.

Το Συνέδριο αυτό ήταν το επιστέγασμα μιας σοβαρής προσπάθειας που περιλάμβανε 7 Προσυνέδρια και 2 Θεματικές Ημερίδες. Μέσα από αυτά δόθηκε η δυνατότητα στην κοινωνία να συμμετάσχει ουσιαστικά, να παρουσιάσει τις απόψεις της, να αναδείξει τους προβληματισμούς της. Μια προσπάθεια που οδήγησε στη σύνταξη ενός συνεκτικού σχεδίου 160 ρεαλιστικών και κοστολογημένων προτάσεων, αναφερόμενων σε 30 πολιτικές ενότητες. Οι επόμενες εκλογές δεν είναι μια μάχη για κυριαρχία. Είναι μια μάχη για την ψυχή του Έθνους. Σήμερα το κόμμα μας είναι σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα και δεν θα αφήσουμε μέρα να πάει χαμένη. Ο αγώνας για να φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Τσίπρας και Καμμένος και οι συνεργοί τους από την εξουσία θα είναι συνεχής. Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν για το 2018, διοργανώνει εκδήλωση για την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στις 26 Ιανουαρίου 2018 ημέρα Παρασκευή, με επίσημη προσκεκλημένη την Τομεάρχη Οικονομίας & Ανάπτυξης και Βουλευτή Α’ Αθηνών, κ. Θεοδώρα (Ντόρα) Μπακογιάννη. Προσκλήσεις θα διατίθενται από τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ιταλία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πέντε περιφέρειες λόγω ξηρασίας #Ιταλία - https://t.co/RMfswR3QEz -

  • Κορωνοϊός: Μάχη με το χρόνο για τις επικαιροποιημένες #δόσεις #δόσεις - https://t.co/NUnCgmNYE1 -

  • Η Ζ. Μακρή στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για τον Μετασχηματισμό της Εκπαίδευσης - https://t.co/WiGuSuX9du… -

"Αλιεύοντας" την είδηση