Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας του Δικτύου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας
Στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας του Δικτύου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας

Στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας του Δικτύου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας

 

Με πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης καταργούνται οι δύο πιο βασικές λειτουργίες του σιδηροδρομικού σταθμού του , δηλαδή η των κτιρίων και των γραμμών του δικτύου και η επίβλεψη της κίνησης με την της θέσης του επιθεωρητή. Αυτό σημαίνει το ουσιαστικό κλείσιμο του σταθμού μετά από 138 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, καθώς όλες οι δραστηριότητες του θα εκτελούνται με εντολές από την Λάρισα.

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί υλοποίηση του σχεδίου για την πλήρη υποβάθμιση των σιδηροδρομικών υπηρεσιών στον Βόλο, το οποίο ξεκίνησε να εφαρμόζεται από τις μνημονιακές κυβερνήσεις και και ανακόπηκε από την απόφαση της κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ το 2016 οπότε  επαναλειτούργησαν οι του ΟΣΕ στην πόλη .

Το κλείσιμο δημόσιων υπηρεσιών, η μείωση του προσωπικού τους, η υποβάθμισή τους αποτελούν σταθερές επιλογές της ,  η πολιτική της οποίας καθορίζεται από τις εμμονές της εναντίον δομών που εξυπηρετούν το κοινωνικό σύνολο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ς συμμετέχει στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας,  την οποία διοργανώνει το Δίκτυο Σιδηροδρομικών ς την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 11.00 π.μ. στον Σιδηροδρομικό Σταθμό και καλεί τα μέλη, τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και κάθε προοδευτικό πολίτη να στείλουν με την μαζική τους συμμετοχή ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση των αντιλαϊκών επιλογών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση