Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στην έκθεση ΙΜΤΜ η Ένωση Ξενοδόχων
Στην έκθεση ΙΜΤΜ η Ένωση Ξενοδόχων

Στην έκθεση ΙΜΤΜ η Ένωση Ξενοδόχων

32

Στην ΙΜΤΜ 2015 στο Τελ Αβιβ συμμετείχε η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, υπό την ομπρέλα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Η εν λόγω είναι πολύ σημαντική για την περιοχή καθώς κάθε χρόνο η Μαγνησία υποδέχεται για τουρισμό πολλούς Ισραηλινούς τουρίστες με αυξανόμενο ρυθμό.

Στην στήριξη της αποστολής αυτής η οποία φέτος είχε τα κοινά χαρακτηριστικά φορέων και επιχειρήσεων, συμμετείχαν τόσο η Περιφέρεια Θεσσαλίας, μέσω της κας. Ελένης Κατσαρού και της κας. Λίτσας Παπαθεοδώρου, όσο και φορείς του Νομού, όπως είναι ο Βόλου, μέσω του κ. Νίκου Μαγγίτση, ο Ζαγοράς – Μουρεσίου, μέσω επιχειρηματιών, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, μέσω του Προέδρου της κ. Γιώργου Ζαφείρη, και άλλοι επιχειρηματίες που απασχολούνται στον τουρισμό.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας που πρωτοστατεί σε δράσεις για την προσέλκυση των επισκεπτών από το εξωτερικό, είχε αναλάβει την προβολή της περιοχής σε , την οποία επιμελήθηκε το τουριστικό γραφείο Les Hirondelles, που έλαβε χώρα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με προσκεκλημένους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους, με την χρηματοδότηση τόσο της Περιφέρειας Θεσσαλίας όσο και του Δήμου Βόλου. Στην πραγματοποίηση αυτής της ς συντονιστικό ρόλο είχε τόσο η Διεύθυνση του ΕΟΤ στο Ισραήλ, μέσω του κ. Μιχάλη Τερζίμπαση, όσο και η Ελληνική Πρεσβεία στο Τελ Αβιβ.

Μετά το πέρας της ς έγιναν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες. Σε επαφές και συζητήσεις που έγιναν, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας πρόκειται να διοργανώσει με τους τοπικούς επιχειρηματίες μια που να στοχεύει στην γαστρονομία και στις εναλλακτικές δραστηριότητες και να απευθύνεται σε του Ισραήλ, κατόπιν ιδέας του Διευθυντή ΕΟΤ στο Τελ Αβιβ, κ. Τερζίμπαση, τον προσεχή Απρίλιο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε διαγωνισμός με κλήρωση και δόθηκαν διανυκτερεύσεις στους τουριστικούς πράκτορες σε ξενοδοχεία της Μαγνησίας.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φορείς και τους επιχειρηματίες της αποστολής και ιδιαίτερα τα εστιατόρια Νίκη και Μεϊντάνι στην Ζαγορά και το εστιατόριο Πλυμάρι στην Ανάληψη για την διοργάνωση και την προσφορά τοπικών εδεσμάτων που δόθηκαν κατά την διάρκεια της έκθεσης.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση