Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στην Εισαγγελία τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου
Στην Εισαγγελία τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου

Στην Εισαγγελία τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου

Από Σεπέμβριο κατασκηνώνουν έξω από την Π

Συμπληρωματικά στοιχεία όσον αφορά στο θέμα καύση στην ΑΕΤ και το υλικό που μεταφέρεται με πλοία στο λιμάνι της εταιρείας στον Βόλο, καταθέτουν αυτή την μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου, κατά της καύσης σκουπιδιών».

Νωρίτερα, τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών βρέθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα ς , προκειμένου να αποφασίσουν τις δράσεις τους το επόμενο χρονικό διάστημα.

Εκεί ενημερώθηκαν για τη που κατέθεσε σε βάρος τους η αντιπεριφερειάρχης , ενώ αποφάσισαν να κατασκηνώσουν τον Σεπτέμβριο στον προαύλιο χώρο της Π.Ε. έως ότου δικαιωθούν.

Το μέλος της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου Στέλιος Λημνιός σχολιάζοντας τη της κ. Κολυνδρίνη σε βάρος της επιτροπής και την εισβολή και κατάληψη στο γραφείο της εν τη απουσία της, τη περασμένη Παρασκευή, επεσήμανε χαρακτηριστικά πως » Τα βήματά μας ήδη έχουν δημοσιοποιηθεί.

Πριν καταθέσει μήνυση βγήκαμε και είπανε ότι το κάναμε. Ήταν μία πράξη συμβολική, που ήθελε να στείλει μηνύματα και καλώς έγινε κι αν χρειαστεί θα ξαναγίνει. Το τι ήταν υποχρεωμένη η κ. Κολυνδρίνη να κάνει, αυτό αφορά την ίδια.
Εμείς θα είμαστε και στο δικαστήριο, όταν φτάσει η υπόθεση για να υποστηρίξουμε τους λόγους για τους οποίους αναγκαστήκαμε να κάνουμε κινήσεις διαμαρτυρίας».

Για το πόρισμα της Π
«Είναι ένα πόρισμα που κακώς περιμέναμε πως θα μας δικαιώσει, διότι στην αναφορά μου για ελλείψεις και σκοπιμότητες στη δημόσια , που έκανα εγγράφως δικαιώνομαι για άλλη μια φορά, διότι οφθαλμοφανείς υποδείξεις για παραβίαση της άδειας εκφόρτωσης συγκαλύφθηκαν για άλλη μια φορά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση