Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στην Αθήνα ο Ρικ Πιτίνο
Στην Αθήνα ο Ρικ Πιτίνο

Στην Αθήνα ο Ρικ Πιτίνο

Ο Αμερικανός προπονητής, , στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα έκανε γνωστό ότι έχει ήδη υπογράψει και πως στις 17:00 θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ στην πρώτη του προπόνηση στους «πράσι».

Ο Πιτίνο έδειξε να γνωρίζει αρκετά για τον Παναθηναϊκό, τους αάλους του στα επόμενα παιχνίδια, το ευρωπαϊκό μπάσκετ και για το ποιες είναι οι ανάγκες των «πράσινων».

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι η πρώτη μου φορά στα 41 χρόνια της καριέρας μου που αναλαμβάνω ομάδα στη της σεζόν. Έχω υπογράψει και είμαι έτοιμος να πάω στην προπόνηση στις 17:00», τόνισε και συνέχισε:

«Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πολύ καλό. Είναι περισσότερο φυσικό από το ΝΒΑ αυτή τη στιγμή. Οι ομάδες στην είναι πολύ ταλαντούχες, όπως η και η ΤΣΣΚΑ ς. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Έχουμε ένα αρνητικό ρεκόρ το οποίο πρέπει να φτιάξουμε», ανέφερε και συνέχισε: «Το πρώτο που θα χρειαστεί είναι να μάθω καλά τους παίκτες. Να δω τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ομάδας και μετά να αποφασίσω τι χρειαζόμαστε. νωρίζω ότι έχουμε ένα θέμα στο σουτ και πρέπει να φτιάξουμε άμυνες που θα δυσκολέψουν τον αντίπαλο», τόνισε.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού ως το τέλος της σεζόν

«Εύχομαι σε όλους χαρούμενα Χριστούγεννα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη ιαννακόπουλο για τη μοναδική ευκαιρία να προπονήσω τον Παναθηναϊκό, ομάδα με σπουδαία . Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να βοηθήσω», έγραψε ο 66χρονος Αμερικανός τεχνικός Ρικ Πιτίνο στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Ο Πιτίνο είναι ο μόνος προπονητής που οδήγησε τρία διαφορετικά κολέγια (Πρόβιντενς, Κεντάκι και Λούιβιλ) σε ημιτελικό Final Four του αμερικανικού κολεγιακού πρωταθλήματος. Μαζί με τον Ρόι Ουίλιαμς έχουν οδηγήσει δύο διαφορετικές ομάδες σε τουλάχιστον δύο ημιτελικούς του Final Four του NCAA. Το 2013, ο Πιτίνο έγινε μέλος του Basketball Hall of Fame.
Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση