Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Στην Αλόννησο η Ομάδα Αιγαίου
Στην Αλόννησο η Ομάδα Αιγαίου

Στην Αλόννησο η Ομάδα Αιγαίου

Στην Αλόννησο θα βρίσκεται από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου η Ομάδα Αγαίου συνεχίζοντας τη δράση της με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των νησιών του Αρχιπελάγους.

H Ομάδα Αιγαίου, θα πραγματοποιήσει μία ακόμη Χειμερινή Αποστολή, η οποία θα διαρκέσει από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, κατά την οποία, με 70 περίπου εθελοντές, θα επισκεφθεί την Αλόννησο.

Στους κατοίκους του νησιού θα δοθεί η δυνατότητα να επισκεφθούν 23 ειδικευμένους ιατρούς 16 ειδικοτήτων και να πραγματοποιήσουν, μεταξύ άλλων, αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις στο πλήρως στελεχωμένο μικροβιολογικό εργαστήριο της Ομάδας. Στοχεύοντας επίσης, στην ενημέρωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού, θα λειτουργήσει εξειδικευμένο Ιατρείο Μαστού, που θα περιλαμβάνει κλινική εξέταση από ογκολόγο και εκτέλεση υπερηχογραφικού ελέγχου. Θα πραγματοποιηθεί επίσης, ομιλία και βιωματικό σεμινάριο αυτοεξέτασης, με σκοπό την ενημέρωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Στην Αλόννησο θα λειτουργήσουν τα κάτωθι ιατρεία:

Αγγειοχειρουργικής,
Ακτινολογίας,
Γυναικολογίας-Μαιευτικής,
Γυναικολογικού Υπερήχου,
Δερματολογίας,
Μαστού – Υπερήχου Μαστού,
Μικροβιολογίας,
Ογκολογίας,
Οδοντιατρικής,
Ορθοπεδικής,
Ουρολογίας,
Οφθαλμολογίας,
Παθολογίας,
Παιδιατρικής,
Πνευμονολογίας,
Γενικής Χειρουργικής,
Ψυχιατρικής και
ΩΡΛ

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μεγαλώνοντας παιδιά χωρίς κινητά - https://t.co/R66uv8LPiU -

  • Η Κούβα εγκρίνει την καύση χιλιάδων ελαστικών για να αναπληρώσει τις ενεργειακές ελλείψεις - https://t.co/QdsyDetHNj -

  • Από τη στείρα διδασκαλία στην ουσιώδη εκμάθηση - https://t.co/3aCuI9IsLN -

"Αλιεύοντας" την είδηση