Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στην 111 Π.Μ. χθες βράδυ ο Αλ. Τσίπρας
Στην 111 Π.Μ. χθες βράδυ ο Αλ. Τσίπρας

Στην 111 Π.Μ. χθες βράδυ ο Αλ. Τσίπρας

Αναγκαστική προσγείωση για δύο ώρες έκανε χθες βράδυ στο προεδρικό αεροσκάφος Embraer στο της στη Νέα Αγχίαλο, λόγω μπουρινιού και ς που υπήρχε στο «Μακεδονία» Θεσσαλονίκης, όπου ήταν ο προορισμός του, μετά την απογείωση από την Αθήνα.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης ς επέβαινε στο προεδρικό αεροσκάφος Embraer, που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της 111 Πτέρυγας Μάχης στις 21.30, ενώ απογειώθηκε ξανά στις 23.15 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Η πτήση του πρωθυπουργού για Θεσσαλονίκη είχε οριστεί για τις 20:00, όμως το αεροσκάφος τελικά απογειώθηκε στις 20:45.

Η κακοκαιρία και το μπουρίνι που συνάντησαν, τους οδήγησε σε δύο επιλογές: Έπρεπε να επιλεχθεί εναλλακτική προσγείωση ή στο αεροδρόμιο ς, ή στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου στον Βόλο.

Τελικά, επιλέχθηκε να προσγειωθούν στον Βόλο και ξεκίνησαν ξανά για τη Θεσσαλονίκη στις 23:00, αλλά η κακοκαιρία και πάλι δεν τους επέτρεψε να προσγειωθούν στον αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Τελικά, μετά την περιπέτεια, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Στη Νέα Αγχίαλο ο κ. ς συναντήθηκε με τον διοικητή της , σμήναρχο Δημοσθένη Γρηγοριάδη, ο οποίος του έκανε μία μικρή στο αεροδρόμιο και στα readyness (πολεμικά αερο σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση