Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στην 111 Π.Μ. την Κυριακή η 12η Πανελλήνια Επίδειξη Αερομοντέλων
Στην 111 Π.Μ. την Κυριακή η 12η Πανελλήνια Επίδειξη Αερομοντέλων

Στην 111 Π.Μ. την Κυριακή η 12η Πανελλήνια Επίδειξη Αερομοντέλων

Η Αεραθλητική Ένωση ς (Α.Ε.ΜΑ.) σε με την Θεσσαλίας – Περιφερειακές Ενότητες ς & Σποράδων και την 111 Π.Μ. διοργανώνουν τη 12η Πανελλήνια Επίδειξη Αερομοντέλων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου και στις εγκαταστάσεις της 111 Π.Μ.  την Κυριακή 14 Μαΐου   από τις 9 π.μ. έως τις  3 μ.μ. (είσοδος  ελεύθερη από την πύλη της Ν. Αγχιάλου).

Για 12η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται η μεγαλύτερη εκδήλωση αερομοντελιστών στην Ελλάδα. Είναι μια εκδήλωση μοναδική στο είδος της μιας και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον τόσο Ελλήνων αλλά και ξένων αθλητών.

Φέτος αναμένονται συμ από την Κρήτη, την Χίο, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, την Βόρειο Ελλάδα, τα , την Πρέβεζα, τη Χαλκίδα, την και από ξένες χώρες όπως Κύπρο, Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία και .

Στην εκδήλωση κάθε χρόνο λαμβάνουν μέρος περίπου 120 και μέλη αεραθλητικών σωματείων, η επισκεψιμότητα  ξεπερνάει τα 1.000 άτομα.

Η εκδήλωση εκτός των άλλων θα περιλαμβάνει στατική έκθεση αερομοντέλων καθώς και πτητική επίδειξη.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων   Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Η Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων στηρίζει για μια ακόμη χρονιά ανάλογη εκδήλωση της Αεραθλητικής Ένωσης Μαγνησίας. Η εκδήλωση αποτελεί σημαντικό γεγονός για το νομό μας από αθλητική και οικονομική άποψη. Θα είναι μια πολύ καλή διαφήμιση για την περιοχή μας και τις ομορφιές της δεδομένου ότι η εκδήλωση διαφημίζεται σε όλη την χώρα κυρίως από τις ιστοσελίδες που έχουν να κάνουν με τον αερομοντελισμό. Οι ιστοσελίδες είναι γνωστές όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε αερομοντελιστές και λέσχες του Εξωτερικού».

"Αλιεύοντας" την είδηση