Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στυγερή η δολοφονία του Αρ. Kολοβού στον Αλμυρό
Στυγερή η δολοφονία του Αρ. Kολοβού στον Αλμυρό

Στυγερή η δολοφονία του Αρ. Kολοβού στον Αλμυρό

Ο φονιάς  τον θνάτωσε με 46 μαχαιριές!!!

Αύριο τελικά θα απολογηθεί ο δολοφόνος του επιχειρηματία Αρ. Κολοβού στον . Ο  36χρονος από το Ουζμπεκιστάν φονιάς οδηγήθηκε σήμερα στα Δικαστήρια Βόλου  κατηγορούμενος   ότι κατακρεούργησε με μαχαίρι τον 64χρονο επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβό, το βράδυ της Τρίτης στο πολυκατοικίας που διέμενε στον , για οικονομικές και προσωπικές διαφορές, καταφέρνοντάς του 46 μαχαιριές!!!

Επειδή ο δράστης δεν είχε δικηγόρο, ο ανακριτής όρισε αυτεπάγγελτα υπεράσπιση και έδωσε αναβολή μέχρι να ενημερωθεί ο συνήγορος, οπότε θα οδηγηθεί ξανά, αύριο Παρασκευή το μεσημέρι, προκειμένου  να απολογηθεί.

Όσον αφορά τα στοιχεία  της ιατροδικαστικής έκθεσης ,  είναι σκληρά και δείχνουν  ότι ο 36χρονος κατάφερε στον άτυχο επιχειρηματία 46 μαχαιριές , άλλες επιφανειακές και άλλες που προκάλεσαν σοβαρές βλάβες, με την αποτελειωτική στο θώρακα, με να πληγεί στον τράχηλο και την καρωτίδα.

Η δολοφονία του 64χρονου έγινε με μαχαίρι που είχε λάμα 12 εκαών  εξ' ου και η λίμνη αίματος που βρέθηκε γύρω από το άψυχο σώμα του επιχειρηματία, στο και στους διαδρόμους της πολυκατοικίας που διέμενε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 36χρονος παραδέχτηκε ότι   δολοφόνησε τον επιχειρηματία, ενώ χαρακτηρίζεται  κλειστός τύπος και δεν μιλάει εύκολα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση