Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στυγερή η δολοφονία του Αρ. Kολοβού στον Αλμυρό
Στυγερή η δολοφονία του Αρ. Kολοβού στον Αλμυρό

Στυγερή η δολοφονία του Αρ. Kολοβού στον Αλμυρό

Ο ρωσοπόντιος   τον θανάτωσε με 46 μαχαιριές!!!

Αύριο τελικά θα απολογηθεί ο ρωσοπόντιος δολοφόνος του επιχειρηματία Αρ. Κολοβού στον Αλμυρό. Ο  36χρονος ομογενής από το Ουζμπεκιστάν οδηγήθηκε σήμερα στα Δικαστήρια Βόλου  κατηγορούμενος   ότι κατακρεούργησε με μαχαίρι τον 64χρονο επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβό, το βράδυ της Τρίτης στο διαμέρισμα πολυς που διέμενε στον Αλμυρό, για οικονομικές και προσωπικές διαφορές, καταφέρνοντάς του 46 μαχαιριές!!!

Επειδή ο δράστης δεν είχε δικηγόρο, ο ανακριτής όρισε αυτεπάγγελτα υπεράσπιση και έδωσε μέχρι να ενημερωθεί ο συνήγορος, οπότε θα οδηγηθεί ξανά, αύριο Παρασκευή το μεσημέρι, προκειμένου  να απολογηθεί.

Όσον αφορά τα στοιχεία  της ιατροδικαστικής έκθεσης ,  είναι σκληρά και δείχνουν  ότι ο 36χρονος κατάφερε στον άτυχο επιχειρηματία 46 μαχαιριές , άλλες επιφανειακές και άλλες που προκάλεσαν σοβαρές βλάβες, με την αποτελειωτική στο θώρακα, με να πληγεί στον τράχηλο και την καρωτίδα.

Η του 64χρονου έγινε με μαχαίρι που είχε λάμα 12 εκαών  εξ' ου και η τος που βρέθηκε γύρω από το άψυχο σώμα του επιχειρηματία, στο διαμέρισμα και στους διαδρόμους της πολυς που διέμενε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 36χρονος παραδέχτηκε ότι   δολοφόνησε τον επιχειρηματία, ενώ χαρακτηρίζεται  κλειστός τύπος και δεν μιλάει εύκολα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση