Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στη Β’ Εθνική η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου
Στη Β’ Εθνική η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου

Στη Β’ Εθνική η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου

Την άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία, κατέκτησε η βόλεϊ της Νίκης Βόλου, που επικράτησε με 3-1 σετ του υμναστικού Συλλόγου Βόλου, στον τελευταίο αγώνα για τα ανόδου, το Σάββατο το βράδυ στο Κλειστό υμναστήριο ς.

Οι της Σοφίας Μπουμπούκη αν και βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο σετ με 21 – 25, εντούτοις επιδεικνύοντας τρομερό και συγκέντρωση, κέρδισαν τα επόμενα τρία σετ παίρνοντας τη νίκη και την άνοδο.

Στο δεύτερο σετ παρ'ότι η ομάδα της Νίκης είχε πάρει προβάδισμα ισοφαρίστηκε, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για την αντίπαλη ομάδα και ηττήθηκε με 25 – 22, ενώ έχοντας προβάδισμα η , κέρδισε και τα άλλα δύο σετ 25 – 23 και 25 – 21.

Τα σετ:
21 – 25
25 – 22
25 – 23
25 – 21

Για τη Νίκη Βόλου (Σ. Μπουμπούκη) αγωνίστηκαν οι: Γκαγκαδέλλη, Θεοδωρακάκη, Κονιστή, Μπένου, Σύρου, Νικολούλη, Χαλκιά, Ματζαβίνου, Δόλγυρα, Μερκονιάν, Θεοχάρη, Σταφυλαράκη, Ζηργάνου και Λώλου

Οι παίκτριες καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της ς για να παρακολουθήσει και να εμψυχώσει την ομάδα.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του , συγχαίρουν τα μέλη της Δ.Ε. Στέλιο Κολόζο, Αντώνη Καπουρνιώτη, Γιάννη Αρβανιτόπουλο, την προπονήτρια Σοφία Μπουμπούκη και τις παίκτριες της ομάδας για την άνοδο στη Β' Εθνική.

"Αλιεύοντας" την είδηση