Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΣΠΟΡ / Στη Β’ Εθνική η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου
Στη Β’ Εθνική η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου

Στη Β’ Εθνική η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου

Την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία, κατέκτησε η βόλεϊ της Νίκης , που επικράτησε με 3-1 σετ του Γυμναστικού Συλλόγου , στον τελευταίο αγώνα για τα ανόδου, το Σάββατο το βράδυ στο Πορταριάς.

Οι γυναίκες της Μπουμπούκη αν και βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο σετ με 21 – 25, εντούτοις επιδεικνύοντας τρομερό πάθος και , κέρδισαν τα επόμενα τρία σετ παίρνοντας τη νίκη και την άνοδο.

Στο δεύτερο σετ παρ’ότι η ομάδα της Νίκης είχε πάρει προβάδισμα ισοφαρίστηκε, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για την αντίπαλη ομάδα και ηττήθηκε με 25 – 22, ενώ έχοντας προβάδισμα η Νίκη , κέρδισε και τα άλλα δύο σετ 25 – 23 και 25 – 21.

Τα σετ:
21 – 25
25 – 22
25 – 23
25 – 21

Για τη Νίκη Βόλου (Σ. Μπουμπούκη) αγωνίστηκαν οι: Γκαγκαδέλλη, Θεοδωρακάκη, Κονιστή, Μπένου, Σύρου, Νικολούλη, Χαλκιά, Ματζαβίνου, Δόλγυρα, Μερκονιάν, Θεοχάρη, Σταφυλαράκη, Ζηργάνου και Λώλου

Οι παίκτριες καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, που βρέθηκε στο της Πορταριάς για να παρακολουθήσει και να εμψυχώσει την ομάδα.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του , συγχαίρουν τα μέλη της Δ.Ε. Στέλιο Κολόζο, Αντώνη Καπουρνιώτη, Γιάννη Αρβανιτόπουλο, την προπονήτρια Σοφία Μπουμπούκη και τις παίκτριες της ομάδας για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μεταγραφή Μαρκοπουλιώτη στον Ολυμπιακό Βόλου #ΟλυμπιακόΒόλου - https://t.co/pVySOtrXBc -

  • Φωτιά στo βουνό της Όθρυος  #Όθρυς - https://t.co/7fwrQHigTY -

  • Μονοδρόμηση  επαρχιακού δρόμου Αφήσσου-Λεφόκαστρου στο τμήμα Αμποβός-Ραζή - https://t.co/U7h6gCcQrq -

"Αλιεύοντας" την είδηση