Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Στη συνάντηση του Δ.Σ. της MedCruise και στη Διεθνή Έκθεση «Seatrade Cruise Global 2018» ο ΟΛΒ
Στη συνάντηση του Δ.Σ. της MedCruise και στη Διεθνή Έκθεση «Seatrade Cruise Global 2018» ο ΟΛΒ

Στη συνάντηση του Δ.Σ. της MedCruise και στη Διεθνή Έκθεση «Seatrade Cruise Global 2018» ο ΟΛΒ

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου συμμετείχε ενεργά από 5 έως 8 Μαρτίου 2018 στη Συνάντηση του Δ.Σ. της και στη Διεθνή Έκθεση «Seatrade Cruise Global 2018», που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Την τριμελή ομάδα της ΟΛΒ ΑΕ αποτέλεσαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, ο Υπεύθυνος του Τερματικού Σταθμού και Γραφείου Κίνησης Παναγιώτης Φεύγας και η Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου Ελένη Ακριβούση.

Το λιμάνι του Βόλου είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ) και συγχρόνως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λιμένων της Μεσογείου για την προώθηση της Κρουαζιέρας (MedCruise).

Το Ελληνικό περίπτερο, με συνεκθέτες τα ελληνικά λιμάνια και τον ΕΟΤ, είχε όλες τις μέρες της Έκθεσης διαρκή δραστηριότητα και επισκεψιμότητα, καθώς η χώρα μας παραμένει μέσα στους διεθνώς υψηλότερους σε ζήτηση προορισμούς.

Μάλιστα, εκτός από τις υπαλλήλους του ΕΟΤ και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κος Τζιάλας ήταν παρών στο περίπτερο και συμμετείχε στα events προβολής της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο.

Στη Βολιώτικη γωνιά του περιπτέρου, φιλοξενήθηκαν πολλοί επισκέπτες από εταιρείες κρουαζιέρας και tour operators, των εξειδικευμένων περιοδικών ενημέρωσης για τις εξελίξεις στον κλάδο της κρουαζιέρας και πολλοί αντιπρόσωποι από τα των συμμετεχόντων λιμένων της Μεσογείου, με τους οποίους ανταλλάχθηκαν απόψεις για την ανάπτυξη του τομέα, τόσο σε οικονομικό και τεχνικό επίπεδο, όσο και σε σχέση με τη διεθνή κατάσταση και τις διαρκείς εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, που επηρεάζουν άμεσα και έμμεσα τη ζήτηση για την Κρουαζιέρα.

Παράλληλα, κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν αρκετές επαφές με εταιρείες κρουαζιέρας με σκοπό και στόχο να προωθηθεί η δυνατότητα αξιοποίησης της Κεντρικής Προβλήτας και του Τερματικού Σταθμού, με θετικό αποτέλεσμα.

Ακόμη προωθήθηκε μέσω των εξειδικευμένων διεθνών εντύπων τον Βόλο ως προορισμό Κρουαζιέρας και θαλάσσιου τουρισμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση