Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στη Σκιάθο ο σεΐχης του Κατάρ για διακοπές
Στη Σκιάθο ο σεΐχης του Κατάρ για διακοπές

Στη Σκιάθο ο σεΐχης του Κατάρ για διακοπές

Στη Σκιάθο βρίσκεται από χθες για ο του Χαμάντ μπιν Τζαμπέρ Αλ Θανί ο οποίος έφτασε στο αγαπημένο του νησί για να απολαύσει τα γαλαζοπράσινα και το άφθονο πράσινο.

Ο , που κάθε χρόνο ανελλιπώς επισκέπτεται την Σκιάθο και έχει δημιουργήσει και φιλίες στο πανέμορφο νησί των Σποράδων, κατέφθασε χθες το απόγευμα με το πλωτό ανάκτορό του, την περίφημη θαλαμηγό του «Al Mirqab» και έδεσε στις Κουκουναριές κάτω από το ξενοδοχείο «Σκιάθος Παλλάς».

Ο υψηλός επισκέπτης απόλαυσε το του στην ακτή Μάραθα και στη συνέχεια πήγε απαρατήρητος για τους χιλιάδες τουρίστες του νησιού στην Χώρα όπου και περπάτησε στον πεζόδρομο της Παπαδιαμάντη για να καταλήξει σε γνωστή ψησταριά του νησιού, αφού διατηρεί άριστη σχέση με τον ιδιοκτήτη της και εκεί απόλαυσε τις σπεσιαλιτέ της ταβέρνας.

Ο Χαμάντ μπιν Τζαμπέρ Αλ Θανί ντυμένος απλά με λευκή βερμούδα και σκούρο μπλε μπλουζάκι πέρασε απαρατήρητος και συνοδευόταν από έναν από τους γιους του και ολιγομελή συντροφιά.

Η του είναι το 5ο μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο, καθώς έχει μήκος 133 , είναι αξίας 300 εκατ. και ταξιδεύει με 18,7 κόμβους. Κατασκευάστηκε φυσικά κατά παραγγελία και διαθέτει δέκα σουίτες για τους καλεσμένους του Τζαμπέρ Αλ Θανί, αλλά επιπλέον και δύο VIP σουίτες για τον ίδιο. Φυσικά, διαθέτει πισίνα, ελικοδρόμιο, , κινηματογράφο, τζακούζι, καθώς και ένα πλήρωμα 55 ατόμων.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση