Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Στη λιανική αγορά φυσικού αερίου η ΔΕΗ με 8 πακέτα
Στη λιανική αγορά φυσικού αερίου η ΔΕΗ με 8 πακέτα

Στη λιανική αγορά φυσικού αερίου η ΔΕΗ με 8 πακέτα

ΧΡΥΣΑ ΛΙΑΓΓΟΥ

Πρεμιέρα στη λιανική φυσικού αερίου με οκτώ οικιακά και επαγγελματικά τιμολόγια έκανε η ΔΕΗ.

Με την είσοδό της στη λιανική φυσικού αερίου η ΔΕΗ επιδιώκει την αντιστάθμιση των απωλειών σε μερίδια στη λιανική ρεύματος, κατά τα πρότυπα που ακολούθησαν τα πρώην μονοπώλια ηλεκτρισμού της Ευρώπης και με στρατηγικό πλεονέκτημα τη μεγάλη γκάμα των πελατών της στην προμήθεια ρεύματος. Η εταιρεία ενημερώνει τους καταναλωτές για τα νέα προγράμματα φυσικού αερίου μέσω ξεχωριστής ιστοσελίδας, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν πληροφορίες και στα κατά τόπους καταστήματά της. Οι ανταγωνιστικές χρεώσεις όλων των τιμολογίων αποτελούν συνάρτηση της τιμής εκκίνησης των τριμηνιαίων δημοπρασιών της ΔΕΠΑ που αφορά την περίοδο κατανάλωσης, της ισοτιμίας δολαρίου όπως αυτή διαμορφώνεται τη 10η ημερολογιακή ημέρα του επόμενου μήνα από τον μήνα κατανάλωσης και διαφοροποιούνται ως προς το πάγιο και την επιπλέον χρέωση ευρώ ανά κιλοβατώρα.

Στη διάθεση των καταναλωτών φυσικού αερίου σε όλη την Ελλάδα είναι τα εξής προγράμματα:

1. «Αυτόνομο ΑΠΛΟ». Το βασικό της ∆ΕΗ για οικιακούς πελάτες σε όλη την Ελλάδα µε αυτόνοµη ή αυτόνοµες οικιακές παροχές χρήσης ζεστού νερού και κουζίνας, µε 12µηνη διάρκεια παραµονής στο , πρόσθετη ανταγωνιστική χρέωση 0,00950 ευρώ/kwh και πάγιο 8 ευρώ/μήνα.

2. «Κοινόχρηστο ΑΠΛΟ». Το βασικό πρόγραμμα για οικιακούς πελάτες µε κεντρική , 12μηνης διάρκειας, πάγιο 4 ευρώ/μήνα και πρόσθετη ανταγωνιστική χρέωση 0,01100 ευρώ/kWh.

3. «Αυτόνομο EFFECTIVE-24 Gold». Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες φυσικού αερίου με αυτόνομη θέρμανση και για αυτόνομες οικιακές παροχές χρήσης ζεστού νερού και κουζίνας 24μηνης διάρκειας με έκπτωση 23% στη χρέωση ενέργειας σε σχέση με το βασικό πρόγραμμα και πάγιο 3,5 ευρώ/μήνα.

4. «Κοινόχρηστο EFFECTIVE-24 Gold». Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες για την κεντρική θέρμανση με 24μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα, 10% στη χρέωση ενέργειας φυσικού αερίου σε σχέση µε το βασικό πρόγραµµα και χωρίς πάγια χρέωση.

5. «Επαγγελματικό ΑΠΛΟ». Το βασικό πρόγραµµα της ∆ΕΗ για εµπορικούς πελάτες φυσικού αερίου µε 12µηνη διάρκεια παραµονής, ανταγωνιστική χρέωση 0,01060 ευρώ/kWh και πάγιο 4,5 ευρώ/μήνα.

6. «Επαγγελματικό EFFECTIVE-24 Gold».
Απευθύνεται σε εµπορικούς πελάτες, µε 24µηνη διάρκεια παραµονής στο πρόγραμμα, 10% στη χρέωση ενέργειας φυσικού αερίου σε σχέση µε το βασικό πρόγραµµα και χωρίς πάγια χρέωση.

7. «Κοινόχρηστο ΣΤΑΘΕΡΟ-12 Gold». Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες για την κεντρική θέρμανση με 12μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα, 5% µείωση στη χρέωση ενέργειας  σε σχέση µε το βασικό πρόγραµµα και σταθερή τιμή για ένα χρόνο αλλά και χωρίς πάγια χρέωση.

8. «Αυτόνομο ΣΤΑΘΕΡΟ-12 Gold». Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες  με αυτόνομη θέρμανση και για αυτόνομες οικιακές παροχές χρήσης ζεστού νερού και κουζίνας με 12μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα, σταθερή τιμή χρέωσης ενέργειας για ένα χρόνο, 10% μείωση στη χρέωση ενέργειας και πάγιο 4,5 ευρώ/μήνα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση