Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Στη φυλακή ο 80χρονος παιδόφιλος ιερέας
Στη φυλακή ο 80χρονος παιδόφιλος ιερέας

Στη φυλακή ο 80χρονος παιδόφιλος ιερέας

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα της 11χρονης
Στη φυλακή οδηγήθηκε ο παιδόφιλος 80χρονος , που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την σύλληψή του  την περασμένη Παρασκευή στο Βόλο για σε βάρος 11χρονης ανήλικης, έναντι χρηματικής αμοιβής, ενώ ελεύθερη  με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 30χρονη Βουλγάρα, μητέρα του κοριτσιού. Οι δύο συλληφθέντες απολογήθηκαν σήμερα στον Ανακριτή και πριν από λίγη , έγινε γνωστή η απόφαση.
Η  υπόθεση είχε απασχολήσει την τοπική , το Σαββατοκύριακο.
Ο 80χρονος συνταξιούχος ο οποίος βρίσκεται σε επ' αόριστον , είχε προσεγγίσει στο πρόσφατο παρελθόν την 30χρονη Βουλγάρα με την οποία είχε συνευρεθεί έναντι αμοιβής.  Μάλιστα έναντι αμοιβής και υλικών ανταλλαγμάτων ο ηλικιωμένος ιερέας είχε επαφές – όχι σεξουαλικές-  με την 11χρονη κόρη της.
Την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, εντόπισε τον ιερέα με την 30χρονη και την 11χρονη κόρη της, να μεταβαίνουν σε pet shop της πόλης.
Ωστόσο, προκάλεσε εντύπωση στον αστυνομικό το γεγονός ότι, η 30χρονη αποχώρησε από το κατάστημα και άφησε τον 80χρονη με την 11χρονη. Οι δύο τους βγήκαν από το κατάστημα και κατευθύνθηκε με σε ερημική του Βόλου. Ο τους ακολούθησε ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του και ο ιερέας συνελήφθη.
"Αλιεύοντας" την είδηση