Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στη φυλακή ο 36χρονος φονιάς του Αριστ. Κολοβού
Στη φυλακή ο 36χρονος  φονιάς  του Αριστ. Κολοβού

Στη φυλακή ο 36χρονος φονιάς του Αριστ. Κολοβού

Στη οδηγήθηκε, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, σήμερα ο 36χρονος από το Ουζμπεκιστάν, δολοφόνος του 64χρονου επιχειρηματία και πρώην εργοδότη του Αριστείδη Κολοβού το βράδυ της Τρίτης στο διαμέρισμα πολυκατοικίας που διέμενε στον , για οικονομικές και .

Ο δράστης οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή, όπου απολογήθηκε και κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κλοπή, ενώ θα μεταφερθεί στις φυλακές Λάρισας μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του.

α σημειωθεί ότι θύτης και θύμα βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στον και ο επιχειρηματίας κάλεσε τον 36χρονο στο σπίτι του, για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο θύτης φέρεταιωνα  επισκέφθηκε τον 64χρονο, το βράδυ της ίδιας ημέρας, αρχικά συζήτησαν, στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι, λογομάχησαν και, γύρω στις 9.30 το βράδυ, εκτιμάται ότι τον σκότωσε, καταφέρνοντας στο σώμα του άτυχου 64χρονου 46 μαχαιριές.

Στη συνέχεια ο φονιάς  έψαξε όλο το σπίτι, βρήκε και έκλεψε ποσό 4.400 € και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος, ενώ προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του ρίχνοντας και βάζοντας σπρέι στο φούρνο μικροκυμάτων για να προκληθεί έκρηξη και πυρκαγιά, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Ο 36χρονος έκλεψε το αυτοκίνητο του θύματος και στην προσπάθειά του να κατευθυνθεί προς Λάρισα, στο ύψος του Αερινού, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, εξετράπη της πορείας του και τραυματίστηκε ελαφρά στο και στο πόδι και, αφού μίλησε με έναν οδηγό φορτηγού που σταμάτησε για να τον βοηθήσει, έφυγε με τα πόδια, με άλλο όχημα έφτασε στο Βελεστίνο και στη συνέχεια καξε στο σπίτι του στον Πλάτανο Αλμυρού, όπου και συνελήφθη στις 11 το πρωί της Τετάρτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

α σημειωθεί ότι ο  δράστης εργαζόταν στη βιοτεχνία μεταλλικών κατασκευών του θύματος, στα μέσα του 2014 και θεωρούσε ότι είχαν διαφορές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση