Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Στη φυλακή Λαρισαίος που “έφαγε” χιλιάδες ευρώ από κτηνοτρόφο στις Μικροθήβες
Στη φυλακή Λαρισαίος που “έφαγε” χιλιάδες ευρώ από κτηνοτρόφο στις Μικροθήβες

Στη φυλακή Λαρισαίος που “έφαγε” χιλιάδες ευρώ από κτηνοτρόφο στις Μικροθήβες

Ούτε ζωγραφιστά δεν είδε τα 50 ζώα που παρήγγειλε από Λαρισαίο, ένας κτηνοτρόφος από τις Μικροθήβες, ο οποίος έχασε τα 16.000€ που του είχε δώσει ως προκαταβολή, με το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου να καταδικάζει τον Λαρισαίο σε ποινή φυλάκισης 38 μηνών, χωρίς και με την να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη!

Ο άνδρας που διαφεύγει της σύλληψης, σε περίπτωση που εντοπιστεί από τις Αρχές θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή, για ιδιαίτερα μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κτηνοτρόφος από τις Μικροθήβες τον Δεκέμβριο του 2016 είχε συμφωνήσει με τον Λαρισαίο να του δώσει ως προκαταβολή 16.000 €, για να αγοράσει από τον ίδιο που έκανε εισαγωγή ζώων από το εξωτερικό, 50 ζώα, για να φτιάξει τη δική του κτηνοτροφική μονάδα.

Ωστόσο, αν και ο κτηνοτρόφος πλήρωσε τα χρήματα, δεν είδε ποτά τα ζώα που θα ερχόταν από την Ισπανία, αλλά ούτε και τα χρήματά του, με αποτέλεσμα να τον μηνύσει για .

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες θύμα του Λαρισαίου έπεσε ένας ακόμα κτηνοτρόφος, ο οποίος όμως δεν είχε τα απαραίτητα χρήματα για να προχωρήσει στη κατά του απατεώνα.

Ο έδρας πρότεινε να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος με εγγυοδοσία, αλλά οι δικαστές είχαν διαφορετική και αποφάσισαν να καταδικαστεί, χωρίς να του χορηγηθεί .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χάνουν μάθημα δυο μαθητριες του ΕΕΕΕΚ Βόλου λόγω αδυναμίας μετακίνησης #ΕΕΕΕΚΒόλου - https://t.co/gY0e3o5yH6 -

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

"Αλιεύοντας" την είδηση