Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στη φυλακή και η μητέρα της 15χρονης
Στη φυλακή και η μητέρα της 15χρονης

Στη φυλακή και η μητέρα της 15χρονης

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της σήμερα στον ανακριτή Κέρκυρας και με τη σύμφωνα του εισαγγελέα, η 40χρονη του ανήλικου κοριτσιού σε βάρος του οποίου ασελγούσε ένας 55χρονος Βολιώτης και η ίδια φαίνεται ότι γνώριζε την υπόθεση.

Η 40χρονη οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι στον ανακριτή που την έκρινε ένοχη για την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και με τη σύμφωνη και του εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα.

Όπως και στην περίπτωση που 55χρονου χθες, που είχε πάει με την 15χρονη κόρη της 40χρονης σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας, η γυναίκα οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας και αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα για τα καταστήματα σης που θα οδηγηθούν μέχρι να γίνει η δίκη τους.

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα, διότι ακούστηκαν φωνές του ανήλικου κοριτσιού από το δωο και ενώ ο άνδρας με τη 15χρονη ζήτησαν να φύγουν μια μέρα νωρίτερα. Το προσωπικό του ξενοδοχείου, όταν μπήκε στο δωμάτιο να καθαρίσει, διαπίστωσε στις πετσέτες όπως και στο σορτσάκι που φορούσε η 15χρονη.Η του 55χρονου έγινε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας στο λιμάνι, λίγο πριν μπει στο της γραμμής.

Την περασμένη Κυριακή, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βόλου συνέλα την 40χρονη γυναίκα, μετά από σήμα της Ασφάλειας Κέρκυρας και διαπίστωσαν ότι η ίδια είχε γνώση τι γινόταν και μάλιστα ανεχόταν ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ να βγαίνει με την κόρη της, καθώς την βοηθούσε οικονομικά. Μάλιστα, ο άνδρας είχε σχέση και με τη 18χρονη σήμερα κόρη της ίδιας γυναίκας, όταν ήταν ανήλικη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση