Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στη φυλακή 65χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε δύο ανήλικα αγόρια
Στη φυλακή 65χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε δύο ανήλικα αγόρια

Στη φυλακή 65χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε δύο ανήλικα αγόρια

Την άγουσ γι τις φυλακές πήρε χθες 58χρονος άνδρας που φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος δύο αγοριών 13 και 12 ετών, στενών συγγενικών του προσώπων στο σπίτι που διέμεναν με τους γονείς τους, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, την ώρα που του είχαν αναθέσει να τα προσέχει…

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες, μετά από σχεδόν τρεις μήνες από την στιγμή που του ασκήθηκε η ποινική , ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις καταλογιζόμενες σε βάρος του πράξεις, και μετά από τη πολύωρη απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας τον έκριναν προφυλακιστέο, μέχρι να διεξαχθεί η δίκη του σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο άνδρας που αντιμετωπίζει προτα υγείας αρνείται τα πάντα, και υποστηρίζει πως τα δύο παιδιά λένε ψέματα, καθώς ποτέ δεν τα πείραξε, χωρίς να γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους τον κατηγορούν.

Ο 58χρονος που είναι συγγενής του πατέρα των παιδιών, έμενε με την πολυμελή οικογένεια για διαστήματα 2014 και 2015 και μετά πήγε σε δικό του σπίτι.

Τα δύο αγόρια είναι μέλη πολυμελούς οικογένειας, τα οποία πρόσεχε όταν οι γονείς τους απουσίαζαν, ενώ υποστήριξε ότι τα αγαπούσε και τα φρόντιζε.

Αξιόπιστες αναφέρουν, ότι επειδή και ο ίδιος είναι χαμηλοσυνταξιούχος, όταν έμαθε ότι η οικογένεια παίρνει αρκετά επιδόματα παιδιών, ζήτησε και ο ίδιος ένα βοήθημα για να τα βγάλει πέρα και τότε έγινε η καταγγελία της μητέρας για ασέλγεια…

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν ασέλγησε σε βάρος τους, ούτε τους ζήτησε να τον ικανοποιήσουν σεξουαλικά και για να στηρίξει την κατάθεσή του, αναφέρθηκε στα πολλά προτα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς έχει κινητικά προβλήματα, μεγάλο ποσοστό αναπηρίας, και πολλές φορές την ημέρα χρειάζεται συσκευή οξυγόνου προκειμένου να αναπνεύσει.

Υπενθυμίζεται ότι το ζήτημα βγήκε στην επιφάνεια όταν τα παιδιά ανέφεραν στη μητέρα τους πως ο συγγενής τους, τα ξεγύμνωνε, τα θώπευε σε επίμαχα σημεία του σώματος τους, μάλιστα σε μια περίπτωση ζήτησε από το ένα αγόρι να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά, και γενικά προέβαινε σε ασελγείς ενέργειες εις βάρος τους, την ώρα που θα έπρεπε να τα προσέχει!

Οι ίδιες αναφέρουν πως οι γονείς αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα και εργαζόταν αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα να αναθέσουν στον 58χρονο, στον οποίο είχαν εμπιστοσύνη, να προσέχει τα παιδιά όταν αυτοί έλειπαν.

Οι φερόμενες πράξεις από τον μεσήλικα τελέστηκαν μέσα στο 2018, δύο η τρεις φορές, ενώ η μητέρα προέβη σε καταγγελία στην Εισαγγελία τον περασμένο Μάρτιο.

Η εισαγγελική αρχή προχώρησε κατόπιν σε προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστώσει κατά πόσο ευσταθούν τα όσα αναφέρθηκαν από την μητέρα των ανηλίκων.

Στη συνέχεια με την ολοκλήρωση της, άσκησε κατά του 58χρονου για αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή, και κατ' εξακολούθηση, και κατάχρηση ανηλίκων προσώπων σε ασέλγεια από πρόσωπο που συνοικεί με τα , κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Τονίζεται πως σε περίπτωση καταδίκης κινδυνεύει να τιμωρηθεί με περισσότερα από 15 χρόνια .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση