Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στη φυλακή 32χρονος στο Βόλο που έκανε το βίο αβίωτο στη πρώην του
Στη φυλακή 32χρονος στο Βόλο που έκανε το βίο αβίωτο στη πρώην του

Στη φυλακή 32χρονος στο Βόλο που έκανε το βίο αβίωτο στη πρώην του

Στη οδηγήθηκε ένας 32χρονος Βολιώτης, ο οποίος δυσφήμισε διαδικτυακά την 37χρονη πρώην σύντροφο του, ενώ είχε γράψει και συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας της, φτάνοντας στο σημείο να ζωγραφίσει μέχρι και ομοιώματα γεννητικών οργάνων…

Χθες το τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 54 μηνών (4,5 ετών), χωρίς μετατροπή και η να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, καθώς και 7.000 € χρηματική ποινή.

Ο δράστης κατηγορούνταν για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, και συκοφαντική δυσφήμιση κατ' εξακολούθηση και στο Δικαστήριο εκπροσωπήθηκε δια πληρεξουσίου δικηγόρου.

Ο συνήγορος του καταδικασθέντα τόνισε ότι δεν αποδείχτηκε το σύνολο των πράξεων που αποδίδονται στον πελάτη του παραδέχτηκε ότι έστειλε τα μηνύματα στην 37χρονη μέσω messenger, αλλά όχι και τα μηνύματα που φέρεται να ανήρτησε στο facebook, μέσω τριών ψεύτικών προφίλ, με προσ – ερωτικά μηνύματα προς τους φίλους της, ούτε και τα συνθήματα που γράφηκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας της ς.

Από την πλευρά της η που κατάγεται από χωριό του Πηλίου, κατέθεσε ως μάρτυρας, λέγοντας ότι εξαιτίας της κατάστασης και της ψυχολογικής πίεσης που είχε, δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια και η πρώτη μέρα που το κατάφερε ήταν όταν συνελήφθη ο 32χρονος πρώην σύντροφος της, και διανυκτέρευσε στα κρατητήρια της Αστυνομίας…

Υπενθυμίζεται ότι ο είχε συλληφθεί στις 5 Μαρτίου 2019 για απειλή, συκοφαντική δυσφήμιση και παράβαση του όμου περί προσωπικών δεδομένων.

Ο 32χρονος, είχε σχέση με 37χρονη γυναίκα, η οποία όμως έληξε αι στη συνέχεια άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα στην πρώην σύντροφό του μέσω messenger, ενώ έγραψε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει.

Ακόμα, δημιούργησε τρία ψεύτικα προφίλ στο facebook και μέσω αυτών, έστελνε υβριστικά μηνύματα σε φίλους και συγγενείς της 37χρονης.

Η γυναίκα, ενημέρωσε την Αστυνομία, ο συνελήφθη, καταδικάστηκε στην παραπάνω ποινή και οδηγείται στις φυλακές ή της Λάρισας, ή των Τρικάλων.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση