Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Σταθερά τα κέρδη της ΕΒΟΛ παρά την κρίση και νέες επενδύσεις
Σταθερά τα κέρδη της ΕΒΟΛ παρά την κρίση και νέες επενδύσεις

Σταθερά τα κέρδη της ΕΒΟΛ παρά την κρίση και νέες επενδύσεις

Οριστικοποιήθηκαν τα χρήσεως 2020 για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό και τη Γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ. Η χρονιά, παρά το μεγάλο υγειονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα, έκλεισε με θετικό πρόσημο. Τα κέρδη κυμάνθηκαν στα ίδια περίπου επίπεδα, ήτοι περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τον πρόεδρο  του Αγροτικού Συνεταιρισμού -ΕΒΟΛ Νικήτα Πρίντζο.

Ο ίδιος ανακοίνωσε  νέα επένδυση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ που αποφάσισε η ΕΒΟΛ, η οποία θα ενταχθεί σε πρόγραμμα επιδότησης της τάξεως του 50%. Τα υπόλοιπα χρήματα θα καλυφθούν με ίδια κεφάλαια χωρίς δανεισμό. Η επένδυση αφορά στην κατασκευή δεύτερης γραμμής γιαουρτιού μεγάλης παραγωγικότητας, νέα αυτόματη γραμμή τυροκόμησης καθώς και δύο νέες σύγχρονες μηχανές εμφιάλωσης.

Επίσης για τα προσεχή δύο χρόνια προγραμματίζεται η αντικατάσταση του στόλου των αυτοκινήτων διανομής.

Ο κ. Πρίντζος ανέφερε πως η  ΕΒΟΛ βρίσκεται ήδη σε προγραμματισμένες και ελπίζει σύντομα να υπάρξει με μεγάλη αλυσίδα SUPERMARKET του Ηνωμένου Βασιλείου, την οποία θα προμηθεύει με σημαντικές ποσότητες γιαουρτιού. Αμέσως μετά το lockdown υπολογίζεται να υπάρξουν προσωπικές επισκέψεις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Τέλος, ο  -ΕΒΟΛ θα διανείμει μέρισμα ύψους 1.000,00 ευρώ (καθαρά) στα μέλη του ΑΣ , μια μικρή για τη δύσκολο περίοδο που διανύουμε.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • To 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου αρχές Οκτωβρίου  #ΓαστρονομικόΦεστιβάλΠηλίου - https://t.co/N5WUB6Royl -

  • Λήστεψαν 83χρονη με λεία 300 ευρώ #δράστες - https://t.co/nIteEwoo6e -

  • Ογδόντα  χρόνια από την ίδρυση του #ΕΑΜ (1941-2021) #ΕΑΜ - https://t.co/lLwanQ9wxJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση