Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Σταθερά τα κέρδη της ΕΒΟΛ παρά την κρίση και νέες επενδύσεις
Σταθερά τα κέρδη της ΕΒΟΛ παρά την κρίση και νέες επενδύσεις

Σταθερά τα κέρδη της ΕΒΟΛ παρά την κρίση και νέες επενδύσεις

Οριστικοποιήθηκαν τα χρήσεως 2020 για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό και τη Γαλακτοβιομηχανίας . Η χρονιά, παρά το μεγάλο υγειονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα, έκλεισε με θετικό πρόσημο. Τα κέρδη κυμάνθηκαν στα ίδια περίπου επίπεδα, ήτοι περίπου 2 εκατομμύρια , σύμφωνα με τον πρόεδρο  του Αγροτικού Συνεταιρισμού - Νικήτα Πρίντζο.

Ο ίδιος ανακοίνωσε  νέα επένδυση ύψους 6 εκατομμυρίων που αποφάσισε η ΕΒΟΛ, η οποία θα ενταχθεί σε πρόγραμμα επιδότησης της τάξεως του 50%. Τα υπόλοιπα χρήματα θα καλυφθούν με ίδια κεφάλαια χωρίς δανεισμό. Η επένδυση αφορά στην κατασκευή δεύτερης γραμμής γιαουρτιού μεγάλης παραγωγικότητας, νέα αυτόματη γραμμή τυροκόμησης καθώς και δύο νέες σύγχρονες μηχανές εμφιάλωσης.

Επίσης για τα προσεχή δύο χρόνια προγραμματίζεται η αντικατάσταση του στόλου των αυτοκινήτων διανομής.

Ο κ. Πρίντζος ανέφερε πως η  ΕΒΟΛ βρίσκεται ήδη σε προγραμματισμένες διαπραγματεύσεις και ελπίζει σύντομα να υπάρξει συμφωνία με μεγάλη αλυσίδα SUPERMARKET του Ηνωμένου Βασιλείου, την οποία θα προμηθεύει με σημαντικές ποσότητες γιαουρτιού. Αμέσως μετά το lockdown υπολογίζεται να υπάρξουν προσωπικές επισκέψεις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Τέλος, ο  Αγροτικός Συνεταιρισμός -ΕΒΟΛ θα διανείμει μέρισμα ύψους 1.000,00 ευρώ (καθαρά) στα μέλη του ΑΣ , μια μικρή οικονομική βοήθεια για τη δύσκολο περίοδο που διανύουμε.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καπνοί σε φρεάτιο στο κέντρο του Βόλου - https://t.co/MDxL5f0olr -

  • Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/Bm7RW3zQdB -

  • Μελέτη αποκατάστασης του τοξωτού γεφυριού Τσαγκαράδας - https://t.co/ogvBKXktq5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση