Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στα “πιτς” η πλειοψηφία των ασθενοφόρων  στη Μαγνησία
Στα “πιτς” η πλειοψηφία των ασθενοφόρων  στη Μαγνησία

Στα “πιτς” η πλειοψηφία των ασθενοφόρων  στη Μαγνησία

Στα “πιτς” είναι η πλειοψηφία των ασθενοφόρων  στη Μαγνησία  και τα όποια περιστατικά  καλύπτονται με μόλις  τρία ασθενοφόρα  καθώς τα υπόλοιπα επτά είναι για επισκευή.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας Παναγιώτης Δαριώτης ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου, ότι  σήμερα θα αποσταλεί επιστολή στα κεντρικά όπου θα αναφέρεται το πρόβλημα, ενώ νέα θα αποκτήσει το ΕΚΑΒ τον Οκτώβριο που αναμένονται δύο από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και αυτό που δώρισε η ΕΒΟΛ στο Νοσοκομείο και θα περάσει στο ΕΚΑΒ αλλά καθυστερεί στο μηχανολογικό.

Επιπλέον, λόγων των διακομιδών ασθενών για στεφανιογραφία στα Τρίκαλα (έγιναν τρεις διακομιδές)  τα ασθενοφόρα έμειναν δύο. «Όλα τα ασθενοφόρα έχουν διανύσει πάνω από 450.000 χιλιόμετρα και είναι λογικό να βγάζουν προβλήματα» επισήμανε ο κ. Δαριώτης.

Πλέον σε κίνηση είναι μία μονάδα με γιατρό και δύο απλά ασθενοφόρα.

«Ενώ διαθέτουμε τέσσερα πληρώματα, χρησιμοποιούμε μόνο τα τρία οι άλλοι κάθονται. Ζητήσαμε να έλθει ένα ασθενοφόρο από άλλη περιοχή, αλλά δεν κατέστη δυνατό» ανέφερε και πρόσθεσε  ότι το ΕΚΑΒ καλείται να καλύψει και βάρδιες των Κέντρων Υγείας της Μαγνησίας που μένουν ακάλυπτες όπως την απογευματινή του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, του Βελεστίνου που έχει ακάλυπτη απογευματινή βάρδια 15 μέρες το μήνα κ.α. Επιπλέον ανέφερε ότι επίκειται και το διεθνές πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης που θα πραγματοποιηθεί από τις 3-9 Σεπτεμβρίου στο Βόλο και μέχρι τότε πρέπει να δοθεί λύση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση