Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στα εγκαίνια της ψηφιακής χειρουργικής αίθουσας του Νοσοκομείου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Στα εγκαίνια της ψηφιακής χειρουργικής αίθουσας του Νοσοκομείου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Στα εγκαίνια της ψηφιακής χειρουργικής αίθουσας του Νοσοκομείου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Στα εγκαίνια της νέας σύγχρονης χειρουργικής αίθουσας του παρευρέθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο συνολικού προϋπολογισμού 470.000 ευρώ που χρηματοδοτήθηκε μέσω του και πλέον το Νοσοκομείο Βόλου θα είναι το μόνο κρατικό νοσοκομείο στη χ που διαθέτει τέτοια αίθουσα και σύγχρονο εξοπλισμό.

Η ύπαρξη του ψηφιακού χειρουργείου, θα αναβαθμίσει κατά πολύ τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας με εντελώς μοντέρνες μεθόδους. Το συγκεκριμένο έργο δίνει τη δυνατότητα της επικοινωνίας ανάμεσα στους γιατρούς, ακόμη το υλικό θα ψηφιοποιείται ενώ η επέμβαση θα μπορεί να μεταδοθεί παγκόσμια και θα μπορούν να συμμετάσχουν άλλοι χειρουργοί και ερευνητές από τον υπόλοιπο κόσμο.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε προς το ιατρικό προσωπικό του κατά τη τελετή των εγκαινίων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Η Μαγνησία σήμερα αποκτά την πιο σύγχρονη χειρουργική αίθουσα της χς. Μέσα από τη συν με την , τη διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου και τις υπηρεσίες μας προχωρήσαμε στην υλο ενός πολύ σημαντικού και καινοτόμου έργου που αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες φροντίδας του Νοσοκομείου. Aξίζουν συγχαρητήρια ακόμη στην Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Βόλου, η οποία είναι εξαίρετη και σε δύσκολες περιόδους «ξεβάλτωσε» και έτρεξε πολύ γρήγορα έργα. Με πυξίδα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του εργαζόμαστε καθημερινά προκειμένου να αναβαθμίσουμε τη δημόσια υγεία στη Θεσσαλία. Άλλωστε στο μότο μας είναι ένα: «σε ένα σύγχρονο οι πλούσιοι προστρέχουν στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας και όχι οι φτωχοί στις ιδιωτικές».

Στην εκδήλωση των εγκαινίων έδωσαν το παρών η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δ. Κολυνδρίνη, ο περιφερειακός σύμβουλος και διευθυντής της Χειρουργικής του Νοσοκομείου Θ. Λιούπης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γ. Καλτσογιάννης. Γ. Κίτσιος, Γ. Ιγγλέσης και Κ. .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση