Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Στα εγκαίνια της ψηφιακής χειρουργικής αίθουσας του Νοσοκομείου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Στα εγκαίνια της ψηφιακής χειρουργικής αίθουσας του Νοσοκομείου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Στα εγκαίνια της ψηφιακής χειρουργικής αίθουσας του Νοσοκομείου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Στα εγκαίνια της νέας σύγχρονης χειρουργικής αίθουσας του Νοσοκομείου Βόλου παρευρέθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο συνολικού προϋπολογισμού 470.000 που χρηματοδοτήθηκε μέσω του Θεσσαλίας και πλέον το Νοσοκομείο Βόλου θα είναι το μόνο κρατικό νοσοκομείο στη χώρα που διαθέτει τέτοια αίθουσα και σύγχρονο εξοπλισμό.

Η ύπαρξη του ψηφιακού χειρουργείου, θα αναβαθμίσει κατά πολύ τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας με εντελώς μοντέρνες μεθόδους. Το συγκεκριμένο έργο δίνει τη δυνατότητα της επικοινωνίας ανάμεσα στους γιατρούς, ακόμη το υλικό θα ψηφιοποιείται ενώ η επέμβαση θα μπορεί να μεταδοθεί παγκόσμια και θα μπορούν να συμμετάσχουν άλλοι χειρουργοί και ερευνητές από τον υπόλοιπο κόσμο.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε προς το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου κατά τη των εγκαινίων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Η σήμερα αποκτά την πιο σύγχρονη χειρουργική αίθουσα της χώρας. Μέσα από τη συνεργασία με την 5η ΥΠΕ, τη διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου και τις υπηρεσίες μας προχωρήσαμε στην υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού και καινοτόμου έργου που αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες φροντίδας του Νοσοκομείου. Aξίζουν συγχαρητήρια ακόμη στην Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Βόλου, η οποία είναι εξαίρετη και σε δύσκολες περιόδους «ξεβάλτωσε» και έτρεξε πολύ γρήγορα έργα. Με πυξίδα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του εργαζόμαστε καθημερινά προκειμένου να αναβαθμίσουμε τη δημόσια υγεία στη Θεσσαλία. Άλλωστε στο μότο μας είναι ένα: «σε ένα σύγχρονο κράτος οι πλούσιοι προστρέχουν στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας και όχι οι φτωχοί στις ιδιωτικές».

Στην εκδήλωση των εγκαινίων έδωσαν το παρών η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δ. Κολυνδρίνη, ο περιφερειακός σύμβουλος και διευθυντής της Χειρουργικής του Νοσοκομείου Θ. Λιούπης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γ. Καλτσογιάννης. Γ. Κίτσιος, Γ. Ιγγλέσης και Κ. Χαλέβας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μεσοχειμωνιάτικες καταμετρήσεις Υδρόβιων Πουλιών #καταμετρήσειςΥδρόβιωνΠουλιών - https://t.co/iK8qYZcUxo -

  • Αιτήσεις ευάλωτων νοικοκυριών για το ειδικό βοήθημα επανασύνδεσης ρεύματος στον Δήμο Ρήγα Φεραίου… - https://t.co/hGsKWVrApw -

  • Τουρνουά rapid στην ακαδημία σκακιστών Βόλου #ΑκαδημίαΣκακιστώνΒόλου - https://t.co/LYV9Bk7Cea -

"Αλιεύοντας" την είδηση