Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στα δικαστήρια του Βόλου η τραγική μάνα του αγνοούμενου Γιώργου Καραμιχαηλίδη
Στα δικαστήρια του Βόλου η τραγική μάνα του αγνοούμενου Γιώργου Καραμιχαηλίδη

Στα δικαστήρια του Βόλου η τραγική μάνα του αγνοούμενου Γιώργου Καραμιχαηλίδη

 

Αγνοείται μετά από 110 ημέρες από την εξαφάνισή του (30 Αυγούστου ) ο 30χρονος στην Αλόννησο, όπου είχε μεταβεί με τη φίλη του για διακοπές και παρά τις έρευνες που ακολούθησαν δεν βρέθηκε ίχνος του. Η μητέρα του αγνοούμενου, Ματούλα Κοτρώτσιου, ήρθε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενη από δικηγόρο και ομάδα εθελοντών και βρέθηκε στα Δικαστήρια του Βόλου, ώστε να ενημερωθεί για το θέμα του γιού της, με το οποίο κατήγγειλε ότι δεν ασχολείται πια κανείς.

Η  τραγική με λυγμούς και δάκρυα στα μ, ζήτησε, μέρες που έρχονται, από όσους κατοίκους του νησιού ξέρουν πράγματα και φοβούνται να μιλήσουν, να καταθέσουν, έστω και ανώνυμα για να βοηθήσουν να εντοπιστεί το της.

«Ήρθα σήμερα στο Βόλο να δω την εισαγγελέα για την υπόθεση του γιού μου Γιώργου Καραμιχαηλίδη που αγνοείται από τις 30 Αυγούστου», είπε η κα Κοτρώτσιου, που συνοδευόταν από τον δικηγόρο Θεσσαλονίκης κ. Διαλυνά και ομάδα ερευνητών  και πr;oσθεσε: «ήρθαμε για να δούμε τι θα γίνει επιτέλους μ' αυτό το που δεν ενδιαφέρεται κανείς πια, λες και δεν χάθηκε ένας άνθρωπος από το νησί».

Η μητέρα του αγνοούμενου 30χρονου, που ζούσε στο και ήρθε για διακοπές στην Αλόννησο, τόνισε ότι ως πήγε παντού, ρώτησε ανθρώπους και έψαξε όπου μπορούσε να ψάξει και με λυγμούς ζήτησε, τις μέρες που έρχονται, όποιος ξέρει κάτι για το Γιώργο να το πει, έστω και ανώνυμα, χωρίς να φοβηθεί καθόλου.

Επισήμως κανείς δεν λέει κάτι και από τις ημέρες που η ίδια βρισκόταν στο νησί, κανείς δεν έχει μιλήσει  ξανά. «Αυτό που μου λέγανε κάποιοι άνθρωποι στο νησί, όσο ήμουν εκεί, δεν θέλουν να τα πουν δημοσίως και θέλω να τους παρακαλέσω να μιλήσουν έστω και ανώνυμα και να μη φοβούνται», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος μου, είναι γυμνός, βρήκαμε όλα του τα ρούχα στη θάλασσα και έλειπε μόνο το πορτοφόλι και το ένα του παπούτσι». Που μπορεί να πήγε ένας άνθρωπος γυμνός, 1,90 μ. ύψος; Δεν τον είδε κανείς στην Αλόννησο και στα γύρω νησιά; διερωτήθηκε και συμπλήρωσε:   «τον Γιώργο μου τελευταία τον είδαν δύο κάτοικοι του νησιού που είχαν βγει για ψάρεμα στις 11 νύχτα, είδαν ότι ήταν σε σύγχυση, ζήτησε τη βοήθειά τους, αλλά είπαν ότι φοβήθηκαν και τον απώθησαν από τη και από ‘κει και πέρα ο Γιώργος μου χάθηκε».

Το Λιμενικό πήγε στο σημείο μετά από 30-60 λεπτά  και ο 30χρονος δεν βρέθηκε πουθενά, είπε η μητέρα του που διερωτήθηκε που μπορεί να πήγε, ενώ ζήτησε από όποιον ξέρει ή είδε κάτι, να καταθέσει στην Αστυνομία.

Η μητέρα του αγνοούμενου ζήτησε να πληροφορηθεί γιατί δεν προβλήθηκε για καιρό το Omnibus alert για το παιδί της και η απάντηση ήταν ότι έχουν χαθεί πάρα πολλοί άνθρωποι και η υποχρέωση προβολής του μηνύματος είναι συγκεκριμένη.

Η εισαγγελέας απάντησε στην κα. Κοτρώτσιου ότι έχει υπόψη για το περιστατικό, διερευνάται και είπε ότι έχει ασκηθεί εξέταση, αλλά η μητέρα του αγνοούμενου είπε ότι θα πάρει πάρα πολύ καιρό και ότι η ίδια πρέπει να βρει το παιδί της.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση