Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στα Δικαστήρια πάλι σήμερα πολίτες κατά των πλειστηριασμών
Στα Δικαστήρια πάλι σήμερα πολίτες κατά των πλειστηριασμών

Στα Δικαστήρια πάλι σήμερα πολίτες κατά των πλειστηριασμών

 

 

Στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου , για άλλη μια Τετάρτη και παρά την αποχή των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους,ήταν τες οι πολίτες της Μαγνησίας ενάντια στις κατασχέσεις, στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις.

Γα άλλη μια εβδομάδα οι ήταν στα Δικαστήρια, υπό το φόβο να βγουν πλειστηριασμοί ακινήτων από το , όπως φημολογούνταν, αλλά τελικά δεν συνέβη  κάτι τέτοιο.

Συγκεντρωμένοι μοίραζαν την επιθεώρηση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου «Ανάποδα», που προβάλει ως πρώτο θέμα την αντίδραση του λαού στα και αναφέρει ότι το συμβάλλει Πανελλαδικά στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, αποτρέποντας το ξεπούλημα της ιδιοκτησίας των πολιτών.

Όπως επισημαίνει,  η της ιδιωτικής περιουσίας κάτω από συνθήκες άγριας περικοπής του εισοδήματος, δημευτικής φορολογίας, κάτω από καθεστώς μνημονιακής κατοχής της χς, συνιστά παραση θεμελιωδών διατάξεων του Συντάγματος όπως το άρθρο 17. Είναι αδιανόητο να διασπαθίζεται η ιδιωτική περιουσία επειδή η πλειοψηφία ενός λαού οδηγείται – χωρίς δική της ευθύνη – σε βιοτικό αδιέξοδο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση