Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Στα Δικαστήρια πάλι σήμερα πολίτες κατά των πλειστηριασμών
Στα Δικαστήρια πάλι σήμερα πολίτες κατά των πλειστηριασμών

Στα Δικαστήρια πάλι σήμερα πολίτες κατά των πλειστηριασμών

 

 

Στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, για άλλη μια Τετάρτη και παρά την αποχή των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους,ήταν παρόντες οι πολίτες της Μαγνησίας ενάντια στις , στους πλειστηριασμούς και τις .

Γα άλλη μια εβδομάδα οι Βολιώτες ήταν στα Δικαστήρια, υπό το φόβο να βγουν πλειστηριασμοί ακινήτων από το ΙΚΑ, όπως φημολογούνταν, αλλά τελικά δεν συνέβη  κάτι τέτοιο.

Συγκεντρωμένοι μοίραζαν την επιθεώρηση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου «Ανάποδα», που προβάλει ως πρώτο θέμα την αντίδραση του λαού στα Ειρηνοδικεία και αναφέρει ότι το συμβάλλει Πανελλαδικά στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, αποτρέποντας το ξεπούλημα της ιδιοκτησίας των πολιτών.

Όπως επισημαίνει,  η της ιδιωτικής περιουσίας κάτω από συνθήκες άγριας περικοπής του εισοδήματος, δημευτικής φορολογίας, κάτω από καθεστώς μνημονιακής κατοχής της χώρας, συνιστά θεμελιωδών διατάξεων του Συντάγματος όπως το άρθρο 17. Είναι αδιανόητο να διασπαθίζεται η ιδιωτική περιουσία επειδή η πλειοψηφία ενός λαού οδηγείται – χωρίς δική της ευθύνη – σε βιοτικό .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η 11η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στον Βόλο - https://t.co/af81X7W6PU… -

  • Έχασε τη ζωή του ενώ περπατούσε #νεκρόςάνδρας - https://t.co/4viIiG64Yk -

  • Πανήγυρις Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά στη Ν. Ιωνία - https://t.co/dKqfG3aq9x -

"Αλιεύοντας" την είδηση