Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στα Δικαστήρια πάλι σήμερα πολίτες κατά των πλειστηριασμών
Στα Δικαστήρια πάλι σήμερα πολίτες κατά των πλειστηριασμών

Στα Δικαστήρια πάλι σήμερα πολίτες κατά των πλειστηριασμών

 

 

Στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, για άλλη μια Τετάρτη και παρά την των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους,ήταν παρόντες οι της ενάντια στις κατασχέσεις, στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις.

Γα άλλη μια εβδομάδα οι Βολιώτες ήταν στα Δικαστήρια, υπό το φόβο να βγουν πλειστηριασμοί ακινήτων από το ΙΚΑ, όπως φημολογούνταν, αλλά τελικά δεν συνέβη  κάτι τέτοιο.

Συγκεντρωμένοι μοίραζαν την πολιτική επιθεώρηση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου «Ανάποδα», που προβάλει ως πρώτο θέμα την αντίδραση του λαού στα και αναφέρει ότι το ΕΠΑΜ συμβάλλει Πανελλαδικά στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, αποτρέποντας το ξεπούλημα της ιδιοκτησίας των πολιτών.

Όπως επισημαίνει,  η της ιδιωτικής περιουσίας κάτω από συνθήκες άγριας περικοπής του εισοδήματος, δημευτικής φορολογίας, κάτω από καθεστώς μνημονιακής κατοχής της χώρας, συνιστά παραβίαση θεμελιωδών διατάξεων του Συντάγματος όπως το άρθρο 17. Είναι αδιανόητο να διασπαθίζεται η ιδιωτική περιουσία επειδή η πλειοψηφία ενός λαού οδηγείται – χωρίς δική της ευθύνη – σε βιοτικό αδιέξοδο.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση