Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στα άκρα οι σχέσεις Μπέου-εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ
Στα άκρα οι σχέσεις Μπέου-εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ

Στα άκρα οι σχέσεις Μπέου-εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ

Μετά την σημερινή επίθεσή του εναντίον τους  στο ΔΣ της Επιχείρησης

Αποπέμφθηκε από τη θέση του αναπληρωτή διευθυντή της Επιχείρησης, ο κ. Τζίνης κατά τη σημερινή συνδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ η οποία έγινε άνω-κάτω με τη στάση του  Αχ. Μπέου, ο οποίος επιτέθηκε κατά των εργαζομένων.

Αφορμή ήταν η συνέντευξη τύπου που έδωσε την περασμένη εβδομάδα, ο της ΔΕΥΑΜΒ για τους χειρισμούς που έγιναν στο θέμα της ΕΡΓΗΛ και οι απαντήσεις που δόθηκαν από την πλευρά τους στα όσα ο δήμαρχος τους καταλογίζει, υποστηρίζοντας ότι με ενέργειες και δδικήσεις τους, στρέφονται οι ίδιοι κατά της Επιχείρησης.

Ο Αχ. Μπέος ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι η δημοτική αρχή διοικεί και όχι οι εργαζόμενοι και η εταιρεία δεν τους ανήκει. “Που ήσασταν όταν η δημοτική αρχή Σκοτινιώτη πλήρωνε ένα εκατομμύριο ευρώ στην ΕΡΓΗΛ; Γιατί δεν εκδώσατε . Που ήσασταν όταν εκδόθηκε η απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου όπου ουδέποτε προσκομίστηκαν αντιρρήσεις από τη ΔΕΥΑΜΒ; Στο του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί”.
Επίσης  επιτέθηκε και στα υπηρεσιακά στελέχη που δεν έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες για να ζητήσουν αλλαγή τιμολογίου από τη για να μειωθεί το ενεργειακό κόστος της επιχείρησης. “Ποιόν περιμένετε να κάνει την αίτηση; Τον δήμαρχο;”
Επιπλέον ανακοίνωσε ότι ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης θα ερχόταν αυτό της παύσης από τα καθήκοντά του ως αναπληρωτή διευθυντή, του κ. Τζίνη και απευθυνόμενος στον ίδιο του είπε. “Όταν είστε υπάλληλο κ. Τζίνη και δεν παίρνετε διαφορετική θέση από αυτή των εργαζομένων που ήταν και αρλούμπες, τότε δεν μπορείτε να έχετε αυτή τη θέση. Δεν θα μας κάνουν εμάς κουμάντο 100 εργαζόμενοι. Παύεστε από τη θέση σας”.
Προσπαθώντας να τοποθετηθεί  ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Επιχείρηση Βάιος Ζεμπέογλου συναντηση την άρνηση του Αχ. Μπέου, ο οποίος συνεχώς  φωνάζε: ” Έπρεπε να πείτε ευχαριστώ στο μαλάκα που σας μιλάει αντί να εκδίδετε  ανακοινώσεις του .
 Η ΔΕΥΑΜΒ ήταν μια  χαμένη υπόθεση και μέχρι τώρα δεν μιλούσε κανένας. Ποτέ δεν εκπροσωπήθηκε όπως έπρεπε να εκπροσωπηθεί. Ως εκ τούτου δεν κάθομαι στο ίδιο τραπέζι μαζί σας”.
Μάλιστα , απευθυνόμενος στον κ. Ζεμπέογλου που προσπαθούσε να αναφερθεί σε των εργαζομένων, του είπε “αφήστε τις αυτές του….για τον κ. Πατσιαντά. Εμείς αποφασίζουμε”.
Το λόγο ζήτησε ο κ. ο οποίος ζητούσε από το δήμαρχο να σταματήσει γιατί παρεκτρέπεται, αλλά έλαβε την απάντηση:  “Υπάρχει Θεός στο Βόλο. Τι θα τραβούσε αυτή η πόλη αν έβγαινες εσύ δήμαρχος μαζί με τον Κανελλή και τον άλλο τον μαλλιά…”.
Ο κ. ,   ενοχλημένος, δήλωσε ότι αποχωρεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Η συνεχίστηκε με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία.
"Αλιεύοντας" την είδηση