Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στα 2.011 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωναϊού 
Στα 2.011 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωναϊού 

Στα 2.011 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωναϊού 

Στα 2.011 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα τα του κορωναϊού  σύμφωνα με τον λοιμωξιολόγο  και εκπρόσωπο  του Υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο ίδιος ενημέρωσε πως 77 άνθρωποι νοσηλεύονται στις , ενώ τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο εικοσιτετράωρο,  με το συνολικό αριθμό των θυμάτων της πανδημίας να ανέρχονται πλέον στους 90.
Ο κ.Τσιόδρας έκανε   αναφορά στους Ρομά και ευχαρίστησε τους Ρομά στη Λάρισα για την υπεύθυνη στάση τους και επανέλαβε αυτά που τους είχε πει λίγες ώρες νωρίτερα στον οικισμό της Νέας ς, ότι «είμαστε μαζί τους» και τόνισε ότι υπάρχει ισότιμη στο σύστημα υγείας και στήριξη όπως σε κάθε πολίτη.
Στην  Θεσσαλία η προσοχή των αρμόδιων αρχών

Στη Λάρισα και γενικότερα την περιφέρεια Θεσσαλίας στρέφεται πλέον η προσοχή των αρμόδιων αρχών μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων σε οικισμό Ρομά. ια δύσκολη κατάσταση από ένα επιδημιολογικό φορτίο που αποδεικνύει πόσο εύθραυστη είναι η μάχη με τον ιό έκανε λόγο ο υφυπουργός Προστασίας Νίκος , ο οποίος ανακοίνωσε:

-Την για 14 ημέρες της λειτουργίας σε όλες τις λαϊκές αγορές της περιφέρειας Θεσσαλίας.

-Την άσκησης πλανόδιου εμπορίου.

-Τη διεξαγωγή προληπτικών ελέγχων σε Τύρναβο, και Σοφάδες

-Την ενίσχυση των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ και της ΔΙΑΣ στον νομό Λαρίσης.

-Τη «στεγανοποίηση» της προσφυγικής δομής στο Κουτσόχερο αφού υπήρξε αιτιολογική συσχέτιση της διασποράς των κρουσμάτων.

«Είναι μία δύσκολη κατάσταση, ένα επικίνδυνο επιδημιολογικό φορτίο, που αποδεικνύει πόσο εύθραυστη είναι η μάχη με τον ιό, ανέφερε ο κ. που επανέλαβε με έμφαση τη σύσταση προς όλους τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σπίτια τους.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση