Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στ. Πέτσας: Την Δευτέρα καταβάλλεται το 90% του κοινωνικού μερίσματος
Στ. Πέτσας: Την Δευτέρα καταβάλλεται το 90% του κοινωνικού μερίσματος

Στ. Πέτσας: Την Δευτέρα καταβάλλεται το 90% του κοινωνικού μερίσματος

Την Δευτέρα θα πιστωθεί στο 90% των δικαιούχων το κοινωνικό μέρισμα, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής ς .

«Το κοινωνικό μέρισμα κατά 90% θα καταβληθεί αύριο. Είναι ένα τεχνικό ζήτημα, που αφορά τις τράπεζες. Εφόσον μέχρι αύριο το μεσημέρι μπορέσουν να έχουν φορτώσει τα στοιχεία των δικαιούχων, θα πιστωθούν μέχρι αύριο το απόγευμα τα χρήματα στον λογαριασμό τους και όσα δεν προλάβουν, θα είναι την Τρίτη. Σε κάθε περίπτωση θα έχει τελειώσει η διαδικασία μέχρι τις 31 του μηνός» είπε χαρακτηριστικά ο .

Για το κυβερνητικό

«Έχουμε ξεκινήσει καλά τους πρώτους έξι μήνες. Ό,τι έχουμε πει, το κάνουμε και στο κομ της οικονομίας και στο κομ της ασφάλειας. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να διαχυθεί ακόμη περισσότερο αυτό το καλό αποτέλεσμα στην κοινωνία μας, όχι μόνο στα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα, αλλά και στη μεσαία τάξη και με μια μεγαλύτερη μέριμνα και για τους μας και για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Πιστεύω ότι αυτό θα μπορέσουμε να το δούμε μέσα στο πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς και αυτό το καλό ξεκίνημα να έχει συνέχεια»

Για το ενδεχόμενο προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της ς

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά σε μια τουρκική προκλητικότητα, η οποία έχει υπερβεί τα εσκαμμένα. Αυτό που θέλουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα είναι να υπάρξει μια αποκλιμάκωση, να προχωρήσουν σε τεχνικό επίπεδο οι συζητήσεις για τα Μέτρα Οικος Εμπιστοσύνης και εφόσον πάνε καλά, τότε μπορεί να ακολουθήσουν οι επαφές, μετά συνυποσχετικό, μετά . Άρα, έχουμε μια μακρά διαδρομή να διανύσουμε».

Πηγή: kathimerini.gr
"Αλιεύοντας" την είδηση