Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σοβαρές αλλά επισκευάσιμες οι ζημιές σε σπίτια στα Κουκουλέϊκα
Σοβαρές αλλά επισκευάσιμες οι ζημιές σε σπίτια στα Κουκουλέϊκα

Σοβαρές αλλά επισκευάσιμες οι ζημιές σε σπίτια στα Κουκουλέϊκα

Σοβρές, λλά επισκευάσιμες είναι οι ζημιές στα γύρω από την έ που συντάραξε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, την περιοχή Κουκουλέικα ς του Δήμου Νοτίου Πηλίου, σύμφωνα με την Διεύθυνση Δόμησης του Δήμου Βόλου.

Όπως προκύπτει από την αυτοψία μηχανικών της υπηρεσίας που έγινε χθες στην περιοχή, το σπίτι του 58χρονου Έλληνα, στο οποίο σημειώθηκε η διαρροή και έ προπανίου, κρίνεται ακατάλληλο, καθώς δεν υπάρχουν τοίχοι και από το ωστικό κύμα καταπονήθηκε ο του κτιρίου, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει προβλήματα στατικότητας.

Οι μηχανικοί του Δήμου διαπίστωσαν ότι οι μεγαλύτερες ζημιές προκλήθηκαν, όχι στο ισόγειο του σπιτιού, που βρισκόταν οι φιάλες και προκλήθηκε η , αλλά στον πρώτο όροφο, όπου κοιμόταν ο 58χρονος ιδιοκτήτης, που όπως είναι γνωστό εκτινάχτηκε σε απόσταση μεγαλύτερη των δέκα μέτρων με το κρεβάτι του και , ενώ φέρει εγκαύματα στο 80% του σώματός του.

Όσον αφορά στα γειτονικά , είναι πέντε τον αριθμό, εξοχικές κατοικίες, βρίσκονται δίπλα και πίσω από το σπίτι υπέστησαν σοβαρές ζημιές, που όμως είναι επισκευάσιμες, αλλά μέχρι να γίνουν οι εργασίες τα σπίτια δεν πρέπει να κατοικηθούν.

Να σημειωθεί ότι από γειτονικά σπίτια λείπουν τοίχοι ή έχει καταστραφεί μερικώς η σκεπή τους. Ωστόσο, οι ζημιές είναι σε γνώση των ιδιοκτητών των σπιτιών.

Τα τρία από τα πέντε γειτονικά σπίτια, ανήκουν σε Γερμανούς, ενώ οι δύο ιδιοκτήτες των άλλων σπιτιών δεν ήταν στην περιοχή.

"Αλιεύοντας" την είδηση