Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σωτ. Τσιόδρας: Στους 26 οι νεκροί, 892 τα κρούσματα – Είμαστε ακόμα στην αρχή της μάχης
Σωτ. Τσιόδρας: Στους 26 οι νεκροί, 892 τα κρούσματα – Είμαστε ακόμα στην αρχή της μάχης

Σωτ. Τσιόδρας: Στους 26 οι νεκροί, 892 τα κρούσματα – Είμαστε ακόμα στην αρχή της μάχης

Στους 26 έφθασαν οι θάνατοι από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε κατα την τακτική ενημέρωση των ιατρικών συντακτών ο Σωτήρης , καθώς σήμερα κατέληξαν άλλοι τέσσερις .

Ο κ. ανακοίνωσε 71 νέα κρούσματα που ανεβάζουν το σύνολο στα 892.

Σε ΜΕθ νοσηλεύονται 57 συμ ενώ 54 είναι .

Η μέση ηλικία των ασθενών που έχασαν τη τους ήταν 73 έτη.

«Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της μάχης», εκτίμησε ο κ. Τσιόδρας. «Δεν έχουμε πορεία Ιταλίας, δεν έχουμε εκθετική αύξηση, αλλά αν αρθούν τα μέτρα  θα έχουμε την ίδια εικόνα», προειδοποίησε.

. Χαρδαλιάς: Σαρωτικοί οι έλεγχοι

Η εμπειρία των πρώτων ημερών δείχνει ότι η αναγκαιότητα των νέων μέτρων είναι ξεκάθαρη για τη συντριπτική πλειοψηφία των συνανθρώπων μας, ανέφερε ο υφ, ίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας αμέσως μετά τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως η ελληνική στο μεγαλύτερο μέρος της επιδεικνύει αξιέπαινη ωριμότητα και ψυχραιμία σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε όλοι ότι ο κορωνοϊός δεν κάνει εξαιρέσεις, επισήμανε και τόνισε πως οι έλεγχοι καραντίνας θα είναι σαρωτικοί σε όλη τη χώρα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση