Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σοροί θανόντων σε ράντσα στο Νοσοκομείο Βόλου
Σοροί θανόντων σε ράντσα στο Νοσοκομείο Βόλου

Σοροί θανόντων σε ράντσα στο Νοσοκομείο Βόλου

Σοροί θνόντων σε ράντσα στο Βόλου καθώς,   όπως επισημαίνει η διοίκηση του ΑΝΒ  σε ανακοίνωση, διαθέτει έξι ειδικούς ψυκτικούς θαλάμους.

Σημειώνεται πως από χθες έως και σήμερα καταγράφηκαν 16 θάνατοι πολιτών, όχι όλοι από κορωναϊό.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του υ 
Από λειτουργίας του το Ν Βόλου «Αχιλλοπούλειο» διαθέτει έξι ειδικούς ψυκτικούς θαλάμους με συνθήκες διατήρησης-φύλαξης σορών.

Ως συνέχεια του νεκροτομείου υπάρχει κλιματιζόμενος χώρος όπου μπορούν να φιλοξενηθούν σοροί σε περίπτωση που ο αριθμός τους υπερβαίνει τον αριθμό των θαλάμων σε θερμοα χαμηλής ψύξης.

Από χθες 19-11-2020 είχαμε έντεκα θανάτους συμπολιτών μας και μέχρι την παρούσα στιγμή αυξήθηκαν σε 16.

Από χθες παρελήφθησαν οι οκτώ σοροί προς ταφή και αναμένεται η παραλαβή των υπολοίπων σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τον διαδικασίες και με σεβασμό στα νεκρά σώματα και στις οικογένειες των άτυχων συμπολιτών μας.

Επισημαίνεται ότι ο χώρος του νεκροτομείου κατόπιν αυτοψίας του ιδίου του διοικητή του Νοσοκομείου είναι κλειδωμένος και πρόσβαση σ' αυτό έχει μόνο η νεκροτόμος του Νοσοκομείου κατά το πρωινό ωράριο και οι τραυματιοφορείς κατά το υιπο 24ωρο μετά από κλήση της εφημερεύουσας του υ διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

Επιπροσθέτως από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες συνεργασίας με τον Δήμο Βόλου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο προκειμένου οι σoροί των αρνητικών σε -19 συμπολιτών μας να φιλοξενούνται στο Κοιμητήριο του Δήμου Βόλου.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση