Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Σοροί θανόντων σε ράντσα στο Νοσοκομείο Βόλου
Σοροί θανόντων σε ράντσα στο Νοσοκομείο Βόλου

Σοροί θανόντων σε ράντσα στο Νοσοκομείο Βόλου

Σοροί θανόντων σε ράντσα στο Νοσοκομείο Βόλου καθώς,   όπως επισημαίνει η διοίκηση του ΑΓΝΒ  σε , διαθέτει έξι ειδικούς ψυκτικούς θαλάμους.

Σημειώνεται πως από χθες έως και σήμερα καταγράφηκαν 16 πολιτών, όχι όλοι από κορωναϊό.

Η της διοίκησης του Νοσοκομείου 
Από λειτουργίας του το ΓΝ Βόλου «Αχιλλοπούλειο» διαθέτει έξι ειδικούς ψυκτικούς θαλάμους με συνθήκες διατήρησης-φύλαξης σορών.

Ως συνέχεια του νεκροτομείου υπάρχει κλιματιζόμενος χώρος όπου μπορούν να φιλοξενηθούν σοροί σε περίπτωση που ο αριθμός τους υπερβαίνει τον αριθμό των θαλάμων σε χαμηλής ψύξης.

Από χθες 19-11-2020 είχαμε έντεκα θανάτους συμπολιτών μας και μέχρι την παρούσα στιγμή αυξήθηκαν σε 16.

Από χθες παρελήφθησαν οι οκτώ σοροί προς και αναμένεται η παραλαβή των υπολοίπων σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τον διαδικασίες και με σεβασμό στα νεκρά σώματα και στις οικογένειες των άτυχων συμπολιτών μας.

Επισημαίνεται ότι ο χώρος του νεκροτομείου κατόπιν αυτοψίας του ιδίου του διοικητή του Νοσοκομείου είναι κλειδωμένος και πρόσβαση σ’ αυτό έχει μόνο η νεκροτόμος του Νοσοκομείου κατά το πρωινό ωράριο και οι τραυματιοφορείς κατά το υπόλοιπο 24ωρο μετά από κλήση της εφημερεύουσας του γραφείου διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

Επιπροσθέτως από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες συνεργασίας με τον Δήμο Βόλου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο προκειμένου οι σoροί των αρνητικών σε -19 συμπολιτών μας να φιλοξενούνται στο Κοιμητήριο του Δήμου Βόλου.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

  • #φωτιά στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/qhKIQgMpL8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση