Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σώοι πατέρας και κόρη από “βουτιά” αυτοκινήτου στη θάλασσα
Σώοι πατέρας και κόρη από “βουτιά” αυτοκινήτου στη θάλασσα

Σώοι πατέρας και κόρη από “βουτιά” αυτοκινήτου στη θάλασσα

Σώοι βγήκαν σήμερα το μεσημέρι και η κόρη του που επέβαιναν σε αυτοκίνητο , το οποίο έκανε «βουτιά» στη θάλασσα στην αρχή του δρόμου προς .

Το ατύχημα έγινε στο ύψος του βγαίνει ο περιφερειακός προς Αγριά (μετά τις αποθήκες καυσίμων της BP) και συγκεκριμένα μετά την Παιδόπολη Αγριάς στις στροφές, λίγο πριν την κατοικημένη περιοχή και στο σημείο πήγε και γιατρός του , που διαπίστωσε ότι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην τους.

Ο πιθανόν έχασε τον έλεγχο του οχήματος στις 11.30 το πρωί, με αποτέλεσμα αυτό να βρθεί στη θάλασσα.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο 81χρονος οδηγός και η 48χρονη κόρη του, που βγήκαν σώοι από το αυτοκίνητο, το οποίο σταμάτησε σε βάθος περίπου 30 εκατοστών.Το όχημα ήταν αναποδογυρισμένο ενώ ασθενοφόρο του τους μετέφερε προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν και στελέχη της Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι ο 81χρονος οδηγός και η 48χρονη συνεπιβάτης, είχαν εξέλθει του οχήματος με ίδιες δυνάμεις, ενώ στη συνέχεια διακομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, από όπου και εξήλθαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε χωρίς να προκληθεί .

Σύμφωνα με τον πρώην αντιδήμαρχο Μπ. Ζάχο “Από τον ίδιο τον οδηγό έμαθα ότι χωρίς να το καταλάβει παρέκκλινε της πορείας του και βρέθηκε στη θάλασσα. Θα πρέπει οι υπεύθυνοι να τακτοποιήσουν το χώρο εδώ που είμαστε – τις σιδηροδρομικές γραμμές. Από τα Αστέρια Αγριάς μέχρι αυτό το σημείο έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Δεν λέω ότι αυτό έφταιγε για το , αλλά σίγουρα θα πρέπει να διορθωθεί. Πιο πέρα υπάρχουν κορδέλες και θα πρέπει να διορθωθούν αυτά”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση