Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σοκαρισμένη η κοινωνία της Μακρυρράχης από το αποτρόπαιο έγκλημα πάθους
Σοκαρισμένη η κοινωνία της Μακρυρράχης από το αποτρόπαιο  έγκλημα πάθους

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Μακρυρράχης από το αποτρόπαιο έγκλημα πάθους

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Μακρυρράχης από το αποτρόπαιο πάθους που στάθηκε αφορμή να κλείσουν δύο σπίτια, για τα μ μιας 36χρονης διαζευγμένης απο τον Κισσό, μητέρας τριών ανήλικων παιδιών.

Το φονικό οφείλεται σε αντιζηλία του 50χρονου αγρότη, που είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Ο δράστης, διατηρούσε δεσμό με την 36χρονη, για διάστημα οκτώ μηνών, αλλά η σχέση τους διακόπηκε και η σύναψε σχέση με τον 61χρονο, με αποτέλεσμα το βράδυ του Σαββάτου ο 50χρονος να πάει στο σπίτι του συγχωριανού του, να τους βρει μαζί και μετά από λογομαχία να τους πυροβολήσει, τον άνδρα στο χέρι και στην κοιλιακή χ και τη στο χέρι.

Στη συνέχεια ο 50χρονος πήγε στο σπίτι του και, όταν στις 2 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής απεβίωσε ο 61χρονος και η Αστυνομία τον συνέλαβε για ανθρωποκτονία από πρόθεση, διαπιστώθηκε ότι είχε κάνει ανθρωποκτονίας πίνοντας φυτοφάρμακο.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο , όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ οι γιατροί εκτιμούν ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και θα απαιτηθεί τουλάχιστον 15νθήμερη νοσηλεία, διότι υπέστη εγκαύματα στον οισοφάγο.

Ελαφρά τραυματισμένη από πυροβολισμό που δέχτηκε στο χέρι, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο και η 36χρονη γυναίκα από τον Κισσό, που τις τελευταίες μέρες έμενε στο σπίτι του 61χρονου στη .

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να γίνει στη η ιατροδικαστική εξέταση που παρήγγειλε η Αστυνομία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 61χρονου αγρότη, κάτοικο – εν ζωή – του χωριού.

Η του άτυχου 61χρονου, αναμένεται να γίνει αύριο Τρίτη στη Μακρυρράχη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση