Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σκότωσε τον αδελφό του με τηγάνι
Σκότωσε τον αδελφό του με τηγάνι

Σκότωσε τον αδελφό του με τηγάνι

Εξιχνιάστηκε το αδελφοκτόνο έγκλημα στο Φυτόκο

Ομολόγησε τελικά  σήμερα το πρωί ο 41χρονος αδελφός του 37χρονου θύματος , ότι αφάιρεσε τη ζωή του χτυπώντας τον με τηγάνι, μετά από μεταξύ του διαπληκτισμό.
Σημειώνεται πως ο 37χρονος  βρέθηκε χθες νωρίς το πρωί έξω από το σπίτι, όπου διέμεναν τα δύο αδέλφια στις εργατικές κατοικίες στο Φυτόκο.
Ο 37χρονος έφερε  τραύματα στο κεφάλι, ενώ το θύμα σύρθηκε από το εσωτερικό του σπιτιού έξω .
Ο 41χρονος δράστης που ειδοποίησε την Αστυνομία για τον αδελφό του χθες το πρωί, προσήχθη από την πρώτη στιγμή στην Υποδιεύθυνση  Ασφάλεια και μετά από 24 σχεδόν ώρες,  ομολόγησε την  αποτρόπαια πράξη του, μετά από διαπληκτισμό που είχαν τα δύο αδέλφια.
Ο μέχρι και σήμερα το πρωί που ομολόγησε, ισχυρίζονταν ότι δεν είχε σκοτώσει αυτός τον αδελφό του, αλλά ότι τους λήστεψαν  και σκότωσαν τον αδελφό του,  ισχυρισμοί που από τις έρευνες των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι ήταν ψευδείς.
Ο 41χρονος, είπε  ότι όταν έγινε το μοιραίο βρίσκονταν υπό την επήρεια ς και ότι μάλωσε με τον αδελφό του και του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι με οικιακό σκεύος – τηγάνι και ότι στη συνέχεια  ότι τον έβγαλε έξω για να πάρει αέρα γιατί νόμιζε ότι απλά είχε λιποθυμήσει.
Ο δράστης  θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα,  αντιμετωπίζοντας  κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Η  Αστυνομία
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας , η ανθρωποκτονία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της ς. Δράστης είναι 41χρονος ημεδαπός, συγγενικό πρόσωπο του θύματος, ο οποίος πρωινές ώρες σήμερα ομολόγησε την τέλεση του εγκλήματος και συνελήφθη.
Ειδικότερα, ο δράστης κατήγγειλε χθες το πρωί ψευδώς στις αστυνομικές Αρχές ότι τις βραδινές ώρες της 29/30-04-2017 μαζί με τον 38χρονο είχαν πέσει θύματα ς από άγνωστα άτομα, με ο δεύτερος να τραυματιστεί θανάσιμα.
Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών ο 38χρονος βρέθηκε χθες το πρωί έξω από την οικία του, φέροντας τραύματα στο κεφάλι.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 41χρονος δράστης, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τον 38χρονο στην οικία τους, του προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι με τη χρήση οικιακού σκεύους, με τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών , ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση