Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σκληρή απάντηση της ΔΕΥΑΜΒ στο ΤΕΕ Μαγνησίας
Σκληρή απάντηση της ΔΕΥΑΜΒ στο ΤΕΕ Μαγνησίας

Σκληρή απάντηση της ΔΕΥΑΜΒ στο ΤΕΕ Μαγνησίας

“Με κάθε νόμιμο μέσο εναντίον όλων εκείνων που παραπληροφορούν, κατασυκοφαντούν και προσβάλλουν την φήμη της με ψευδείς ισχυρισμούς, προκειμένου να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά ή άλλου είδους οφέλη θα στραφεί η διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β., με αίσθημα υπευθυνότητας έναντι των δημοτών του Δήμου Βόλου και πιστή στις δεσμεύσεις της για εξυγίανση και διαφύλαξη του δημόσιου και κοινωφελούς χαρακτήρα της Επιχείρησης, με αφορμή τις της προέδρου του Τ. Νομού Μαγνησίας”.

Αυτό ανακοινώθηκε απόψε το βράδυ από την διοίκηση της Επιχείρησης και αναφέρεται:

” Επιπροσθέτως μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση η εν γένει συμπεριφορά του Τμήματος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το οποίο παρόλο που σύμφωνα με το νόμο έχει ως βασικό σκοπό «την προαγωγή της επιστήμης στους τομείς που σχετίζονται με την των μελών του, της τεχνικής και της τεχνολογίας γενικά και την αξιοποίησή τους για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη του Νομού στο πλαίσιο των αρχών της αειφορίας και της προστασίας του περιβάλλοντος», μέσω των επιλογών της προέδρου του, συμπεριφέρεται κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα ως εν δυνάμει αντιπολιτευόμενη δημοτική παράταξη, παρόλο που στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β., ο ρόλος που του επιφυλάσσει ο Κώδικας Δήμων & Κοινοτήτων είναι αυτός του κοινωνικού φορέα και όχι του φορέα των πολιτικών φιλοδοξιών των μελών του.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β. σε αντίθεση με τις επιδιώξεις κάποιων, μέσα από τις επιλογές της νέας της διοίκησης, όχι μόνο δεν διαλύεται, αλλά αντίθετα δυναμώνει και συσπειρώνεται απέναντι στην αυθαιρεσία και στον πολιτικό αμοραλισμό”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση