Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σκηνή Φάρ Ουέστ στη Ν. Ιωνία
Σκηνή Φάρ Ουέστ  στη Ν. Ιωνία

Σκηνή Φάρ Ουέστ στη Ν. Ιωνία

Σκηνή Φάρ Ουέστ  εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στη . Ιωνία, με το πιστολίδι που έπεσε μεταξύ αστυνομικών και ενός 30χρονου κλέφτη και χρήστη ναρκωτικών.Αποτέλεσμα  της συμπλοκής ήταν να τραυματιστεί  στο πόδι ο 30χρονος και  νοσηλεύεται φρουρούμενος στο οσοκομείο .

Ο 30χρονος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή των αστυνομικών και κλοπή.

Το σκηνικό συνέβη στις 10 το βράδυ, όταν ο σεσημασμένος δράστη ς για ναρκωτικά και διακεκριμένες , μπήκε σε καφετέρια και έκλεψε το τηλέφωνο και ένα πακέτο τσιγάρα του ιδιοκτήτη, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας   εντόπισαν τον 30χρονο, τον κυνήγησαν και ο δράστης  κατέληξε σε οικόπεδο με βλάστηση στη Ν. Ιωνία,όπου καλύφθηκε πίσω από θάμνους και πρόταξε στους αστυνομικούς ένα . Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να το αφήσει για να τον  πλησιάσουν, αλλά ο 30χρονος δεν το έκανε, με αποτέλεσμα να ρίξουν μια προειδοποιητική βολή στον αέρα.

Ο 30χρονος  συνέχισε να  τους απειλεί με  το όπλο κι ένας αστυνομικός απάντησε με  βολή ακινητοποίησης, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο αριστερό πόδι.

Το όπλο κατασχέθηκε και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για αεροβόλο, με μεταλλικά σφαιρίδια, το οποίο είχε αφαιρέσει ο δράστης στις 5 Μαΐου από πώλησης κυνηγητικών ειδών στη Ν.Ιωνία.

Επιπλέον από την κατοχή του κατασχέθηκαν μεταλλική αμπούλα, 49 μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου, καθώς και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Ο δράστης παραμένει νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Βόλου για προληπτικούς λόγους.

Προανάκριση διενεργεί η .

το οικόπεδο στη που συνελήφθη ο 30χρονος

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση