Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Σκηνές απείρου κάλλους σήμερα στο “Παρκ” μεταξύ Μπέου-Γ.Α.Π.
Σκηνές απείρου κάλλους σήμερα στο “Παρκ” μεταξύ Μπέου-Γ.Α.Π.

Σκηνές απείρου κάλλους σήμερα στο “Παρκ” μεταξύ Μπέου-Γ.Α.Π.

Επεισόδιο προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο «Παρκ» όπου ο δήμαρχος Αχ. βρέθηκε εκεί και «έκραξε» τον πρόεδρο του Γ.Α.Π. που περιβάλλονταν από στελέχη του κινήματος.

Ο Γ.Α.Π. επρόκειτο να δώσει συνέντευξη τύπου στις 12 το μεσημέρι στο αλλά έφθασε με μισή καθυστέρηση, όπου τον περίμεναν μέλη και φίλοι του .

Την που εισερχόταν στο ξενοδοχείο, τον ακολούθησε ο δήμαρχος , συνοδευόμενος από τους κ.κ. Σκλιά, Παναγιωτόπουλο, Στεφόπουλο, κ.ά. και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Παπανδρέου, με εκφράσεις όπως «Να σηκωθείς να φύγεις από τον Βόλο και τη χώρα. Μας κατέστρεψες. Δεν έχεις κολλήσει ούτε ένα ένσημο. Χασισοπότη. Χασικλή. 12 μαλάκες είσαστε».

Το μέλος του ΚΙΔΗΣΟ Γαρ. Αντζούρης προσπάθησε να απωθήσει τον κ. Μπέο, ενώ δεν έλειψαν οι προπηλακισμοί μεταξύ του δημάρχου με τους κ.κ. Αντζούρη, Παππά, άλλα μέλη του ΚΙΔΗΣΟ, αλλά και με συνεργάτες του δημάρχου, οι οποίοι προσπαθούσαν να τον απομακρύνουν , ενώ της Ασφάλειας προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Γ. Παπανδρέου για το συμβάν που προκλήθηκε δήλωσε: «Εδώ και χρόνια δίνουμε μάχη για μια χώρα διαφάνεια και κράτους δικαίου. Δεν μας επηρεάζουν – πτοούν συμπεριφορές κι αντιλήψεις τραμπουκισμού που θέλουν να καλύψουν συγκεκριμένα συμφέροντα.»

Ο Αχ. με τους συνεργάτες του βγήκαν από το ξενοδοχείο κι αφού παρέμειναν για λίγη ώρα στη συνέχεια αποχώρησαν.

ΓΑΠ

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα η επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου #ΣτέλλαΚυριακίδου - https://t.co/F7lWqucoIb -

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

"Αλιεύοντας" την είδηση