Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σκιάθος: Αθωώθηκε μπάρμαν που κατηγορήθηκε από τουρίστρια ότι της “έβαλε χέρι”
Σκιάθος: Αθωώθηκε μπάρμαν που κατηγορήθηκε από τουρίστρια ότι της “έβαλε χέρι”

Σκιάθος: Αθωώθηκε μπάρμαν που κατηγορήθηκε από τουρίστρια ότι της “έβαλε χέρι”

Τον μπελά του κόντεψε ν βρει από νεαρή , ένας 61χρονος Ιταλός που δούλευε ως μπάρμαν σε ξενοδοχείο της Σκιάθου, καθώς τον κατηγόρησε ότι της ρίχτηκε και προσπάθησε να τη φιλήσει μέσα στο δωο του, αλλά στην ακροαματική διαδικασία αποδείχθηκε ότι ήταν αθώος.

Χθες ο 61χρονος κάτοικος , δικάστηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του μια 27χρονη .

Στις 23 Μαΐου του 2016 στη Σκιάθο έφτασε αεροπορικώς στο νησί ένα ζευγάρι Άγγλων, το οποίο είχε κλείσει δωο στο ξενοδοχείο που δούλευε ο Ιταλός.

Όπως πληροφορήθηκε η ιδιοκτήτρια του καταλύματος το ζευγάρι είχε μαλώσει και η γυναίκα βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.

Προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη τους, η ιδιοκτήτρια ζήτησε από δύο υπαλλήλους να τους ηρεμήσουν, με τον Ιταλό να αναλαμβάνει την 27χρονη.

Ο μπάρμαν διέμενε σε ένα δωμάτιο που βρίσκονταν πίσω από τη πισίνα του ξενοδοχείου και την επόμενη ημέρα η Αγγλίδα βλέποντας που έμενε προσπάθησε να μπει στο χώρο του, με τον 61χρονο να την εμποδίζει απωθώντας την, με αποτέλεσμα η 27χρονη να τον “διαολοστείλει”.

Σύμφωνα με τον Ιταλό που βρέθηκε στο Δικαστήριο, μια από τις επόμενες ημέρες πληροφορήθηκε πως η Αγγλίδα υπέβαλε εναντίον του μήνυση, ενώ ζήτησε και ύψους 2.500 στερλινών τόσο από την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, όσο και από γνωστό τουριστικό πρακτορείο.

Η 27χρονη στην της ανέφερε πως ο Ιταλός, την κάλεσε ένα βράδυ στο δωμάτιο του και επιχείρησε να την φιλήσει. Αυτή αντέδρασε, τον απώθησε και έφυγε τρέχοντας από εκεί, με τον μπάρμαν να κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας του φερόμενου ως τος.

Το Δικαστήριο αθώωσε τελικά τον 61χρονο, θεωρώντας πως δεν έκανε την πράξη για την οποία κατηγορούνταν, και πως όλα ήταν πλεκτάνη της 27χρονης.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση